Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Staand of dwars:

Kies hier of u de pagina's staand of liggend wilt hebben.

Kies een binnenwerk bedrukking:

Kies hier hoe u het binnenwerk wilt laten bedrukken.

Kies een binnenwerk materiaal:

Kies hier het materiaal welke we moeten gebruiken voor het binnenwerk.

Kies een cover:

Kies een cover bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een cover afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Kies het aantal pagina's :

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Jouw eigen hardcover boeken laten drukken

Door een hardcover boeken te laten drukken krijg je een bijzonder product in handen. Door de harde kaft is het een product met luxe uitstraling. Ideaal als je net iets extra’s aan je drukwerk wilt geven. Doordat je het boek op vele manieren kunt inzetten, is het een geliefd voor vele doeleinden. Zowel zakelijk als particulier bedrukken wij dagelijks honderden boeken. Grote oplages, maar ook kleine oplages. Wil je dus een fotoboek, een jaarverslag of een ander document professioneel inbinden? Dan is dit dé oplossing.

Flyerzone is een drukkerij waarbij de productie volledig in eigen huis is. Van A-Z: wij doen alles zelf. En jij profiteert daar direct van. Zo wordt al ons drukwerk snel én gratis direct vanuit ons bij jou bezorgd. En doordat wij een volledig eigen productie hebben, hebben wij ook volledige controle over de kwaliteit van jouw order. Op die manier ben jij bij het drukken van hardcover boeken altijd verzekerd van de beste kwalitiet tegen de beste prijs.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Wat is hardcover?

De naam zegt het eigenlijk al: hardcover boeken zijn boeken met een harde en stevige kaft. Hierdoor krijgt het boek die speciale en luxueuze uitstraling. Daar komt nog eens bij dat het het product en het binnenwerk op die manier goed beschermd is. Dit, in combinatie met de afwerking met mat laminaat of glans laminaat, zorgt dat je boek ontvangt waar je voor lange tijd van kunt genieten.

Heeft jouw drukbestand minimaal 40 pagina’s? Dan kunnen wij al voor je aan de slag! Tot een maximaal aantal pagina’s van 196 zijn er voldoende opties waaruit jij kunt kiezen. Staat de optie waar jij naar op zoek bent er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij zoek de mogelijkheden graag voor je uit.

Beschikbare formaten

Er zijn verschillende formaten waar je bij Flyerzone uit kunt kiezen. Naast de welbekende en populaire A-formaten, printen wij ook op twee vierkante formaten. Zo vind je altijd een exemplaar dat bij jou past. Hieronder de beschikbare formaten op een rijtje:

A4 boekenA4
21 x 29,7 cm
A5 boekenA5 - ook liggend
14,8 x 21 cm
Vierkant 20 cm boekenVierkant
20 x 20 cm
Vierkant 30 cm boekenVierkant
30 x 30 cm

Papiersoorten

Voor jouw hardcover boeken heb je de keuze uit verschillende papiersoorten. Papiersoorten kun je onderverdelen in gestreken en niet-gestreken papiersoorten. Staat er ‘mc’ achter het papiersoort? Dan is deze gestreken (machine coated) en heeft dus een gladde(re) toplaag. Voor foto’s en afbeeldingen is dit een goede keuze. Deze papiersoorten zijn wel minder goed beschrijfbaar dan de niet-gestreken papiersoorten. Doordat deze een meer open structuur hebben, kun je hier wel goed met pen en potlood op schrijven. Een voorbeeld van zo’n papiersoort is het recyclingpapier. Hieronder vind je een handig overzicht met alle papiersoorten waaruit je kunt kiezen voor het binnenwerk:

  • 90 gram Natural
  • 90 gram Ivory
  • 100 gram glans mc
  • 100 gram mat mc
  • 120 grams lasergeschikt bankpost
  • 135 gram glans mc
  • 135 gram mat mc
  • 170 gram glans mc
  • 170 gram mat mc
  • 170 gram recyclingpapier

De cover wordt altijd geproduceerd op hetzelfde materiaal. Je kiest wel zelf voor een afwerking met glans laminaat of mat laminaat.

hardcover

Binnenwerk

Voor de pagina’s van het binnenwerk raden wij aan om de binnenste 5 mm van de pagina vrij te houden van drukgegevens. Door de inkt hecht de lijm minder goed aan de pagina’s waardoor de binding minder lang mee kan gaan. Het gaat om de 5 mm aan de rugzijde van de pagina.

Wat zijn de prijzen?

Een vast prijs voor een boek is er niet. Doordat je zelf het boek samenstelt, wordt de prijs op jouw wensen berekend. Zoals gezegd, produceren wij al het drukwerk in onze eigen productiehal. Hierdoor weet jij dat je nooit teveel betaald. Ook niet voor je boek. En of het nu om vijf stuks gaat, of om een grotere oplage: bij Flyerzone ben je altijd voordelig uit.

Voor periodiek drukwerk geldt een afwijkende BTW tarief. Verschijnt het minimaal 3 keer per jaar? Dan valt dit onder het 9% tarief. Is dit voor jou van toepassing? Neem contact met ons op, zodat wij dit voor jou kunnen regelen.

Een hardcover boek drukken met jouw eigen creatie

Een hardcover drukken met jouw eigen creatie was nog nooit zo gemakkelijk. In totaal lever je twee verschillende drukbestanden aan: één voor de cover en één voor het binnenwerk. Het binnenwerk bestaat hierbij uit losse pagina’s, die je oplopend aanlevert. Dit zijn dus geen spreads. Voor de cover lever je een compleet bestand aan, inclusief de rug. Met welke rugdukte wij jouw hardcover boek drukken vind je terug op de werktekening.

Belangrijk om te weten: De telling van het aantal pagina's begint bij de cover; dit is pagina 1. De binnenkant van de cover is pagina 2. De binnenkant van de cover aan de achterzijde van het drukwerk is de een na laatste pagina. De achterzijde van de cover is de laatste pagina. Een product van 40 pagina's heeft dus 36 pagina's binnenwerk. Het binnenwerk bestaat in dit geval uit 18 vellen.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.