Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een rolafwikkeling:

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop sluitstickers bedrukken met eigen ontwerp

Op zoek naar een manier om jouw verpakkingen op te vrolijken? Of zoek je een manier waarop de aankondiging van de geboorte van jouw kleine spruit nog vrolijker wordt? Laat sluitstickers bedrukken en fleur je verpakking direct op. Bedruk de sluitsticker met leuke hartjes, het logo van jouw bedrijf of gebruik de sluitsticker als kleine aankondiging. Je levert een eigen ontwerp aan voor de stickers, dus jij bepaalt!

Onze sluitstickers zijn te bestellen in veel verschillende formaten, verdeeld over 5 vormen. Van kleine cirkels tot driehoeken, rechthoeken, ovalen en vierkant: de ideale vorm voor jouw doeleinden zit er geheid tussen. Maak jouw verpakking of cadeau compleet met eigen bedrukt inpakpapier!

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Sluitstickers maken op folie of papier

Bij Flyerzone kunnen we de sluitzegels bedrukken op verschillende materialen. Zo kun je voor mat, glanzend of zilver papier kiezen. Dit materiaal kun je goed gebruiken op bijvoorbeeld enveloppen en ander papier. Wil je de sluitstickers op kartonnen verpakkingen plakken? Bestel dan onze kunststof stickers. Deze stickers zijn gemaakt van polypropyleen folie en zijn water- en krasbestendig. De kunststof sluitstickers zijn ook beschikbaar op doorzichtig materiaal. Houd er rekening mee dat wij de stickers full colour bedrukken en geen witte inkt gebruiken. Bij de zilveren en transparante sluitzegels blijven de witte delen in het ontwerp onbedrukt en is de kleur van het materiaal zichtbaar.

Om extra op te vallen met jouw sluitstickers op rol, kun je ook kiezen voor fluor papier. Het fluor papier is beschikbaar in de kleuren groen, geel, oranje en rood. Deze materiaalsoort kan enkel met zwart worden bedrukt.

label dispenser

Sluitstickers op rol met label dispenser

Het plakken van sluitstickers op rol wordt nog makkelijker met een bij te bestellen label dispenser. Door aan de drager te trekken, komt de sticker automatisch los van de backing. Het formaat van de dispenser wordt automatisch aangepast naar het formaat van de sluitstickers.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.