Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope doming stickers drukken

Een doming sticker laat je makkelijk en snel full colour drukken bij Flyerzone. De stickers zijn ideaal voor het promoten van (nieuwe) producten. Op zoek naar andere soorten stickers? Zie ook onze ronde stickers en stickervellen.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Wat is doming?

Doming is een afwerking waarbij een heldere vloeibare hars op stickermateriaal wordt aangebracht. Deze harslaag heeft een dikte van ongeveer 3 mm en vergeelt niet. Het grote voordeel van doming stickers is dat deze een zeer luxe en exclusieve uitstraling hebben ten opzichte van 'normale' stickers. Doming stickers staan ook wel bekend gelstickers, 3D stickers en domed stickers. Je komt ze tegen op auto's, computers, tv's en vele andere apparaten en machines.

Formaten

Bij Flyerzone kies je uit 12 verschillende formaten doming stickers. Welk formaat je ook zoekt, bij Flyerzone ben je aan het juiste adres! Rond, vierkant, ovaal en rechthoekig: we hebben deze vormen allemaal in ons assortiment. De vierkante en rechthoekige stickers hebben afgeronde hoeken. Deze hoeken hebben een radius van 2 mm.

Materiaal

De doming stickers worden bedrukt op 80 grams outdoor stickermateriaal en zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Je kan bij ons kiezen uit wit en zilverkleurig stickermateriaal. Deze laatste heeft een glimmmende zilverkleurige ondergrond waarop jouw ontwerp wordt bedrukt. Welke van de 2 materialen je ook kiest, jouw sticker krijgt hoe dan ook een chique uitstraling!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.