Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope colsjaal bedrukken en bestellen

De sjaals van Flyerzone zijn multifunctioneel. Gebruik ze als halswarmer, muts of balaclava. Of draag de sjaal als bandana of om je arm! De mogelijkheden zijn eindeloos. Onze sjaals zijn verkrijgbaar in 2 maten: een volwassen- en een kindermaat. De volwassen maat heeft een afmeting van 25 x 50 cm, de kindersjaal heeft een formaat van 23 x 45 cm.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Multifunctionele sjaal met eigen ontwerp

Onze colsjaals bestaan voor 100% uit 130 grams microvezel en is op maximaal 60 graden Celcius te wassen. Deze stof is heeft een isolerende werking en is ademend. Daardoor is de sjaal niet alleen heerlijk warm in de winter, maar werkt deze ook verkoelend in de zomer! Draag ‘s zomers de multifunctionele colsjaal als bandana, bijvoorbeeld tijdens het sporten of wandelen.

Ontwerp colsjaal aanleveren

Jouw colsjaal bedrukken we full colour door middel van sublimatiedruk. Je levert een ontwerp aan voor de voorzijde van de colsjaal. Wij zorgen ervoor dat het ook op de achterzijde wordt gedrukt. Je hoeft je geen zorgen te maken over lelijke naden: de voor- en achterzijde van de sjaal sluiten naadloos op elkaar aan.

Het aanleveren van een drukbestand kun je op 2 manieren doen. Je kunt jouw kant-en-klare ontwerp aanleveren in onze uploadtool, of je geeft gemakkelijk vorm aan jouw design in onze ontwerptool. In onze ontwerptool plaats je eenvoudig jouw afbeeldingen, logo of tekst op de sjaal. Je kiest optioneel nog een achtergrondkleur en klaar is jouw sjaal!