Kies een soort servet:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking locatie:

Hier kan gekozen worden uit vele verschillende bedrukking locaties. Voorkant, achterkant of borst, het kan allemaal bedrukt worden.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Servetten bedrukken met logo of tekst

Servetten hebben hun nut allang bewezen en worden wereldwijd gebruikt. Maar wist je dat je servetten ook heel slim kunt inzetten als reclamedrager en promotiemiddel? Juist omdat ze door vele handen gaan, zijn servetten met logo of tekst bij uitstek geschikt om jouw boodschap op kwijt te kunnen. Bijvoorbeeld reclame maken of juist laten zien dat je oog voor detail hebt, met de bedrukte servetten van Flyerzone weet je zeker dat je indruk maakt!

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Servetten bestellen

Bij Flyerzone kun je 2 verschillende soorten servetten bedrukken: basic servetten en premium servetten. Beide zijn kwalitatieve opties, waarop je een eigen bedrukking kunt plaatsen. De basic servetten zijn gemaakt van 3-laags tissue materiaal, waardoor de basic servetten stevig maar toch vochtabsorberend zijn. Dit maakt onze basic servetten een goede, maar toch voordelige optie. De premium servetten zijn gemaakt van Airlaid materiaal. Dit materiaal voelt erg zacht en doet denken aan textiel. Desondanks de premium servetten zacht aanvoelen, zijn deze bijzonder sterk en zeer vochtabsorberend.

Zowel het 3-laags tissue materiaal voor de basic servetten, als het Airlaid materiaal van de premium servetten, zijn veilig om te gebruiken in een eet- en drink omgeving. De materialen worden namelijk chloorvrij gebleekt en worden voorzien van een bedrukking op waterbasis. Naast het veilige gebruik, zijn de servetten dus ook nog eens milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. De servetten hebben een opengevouwen formaat van 33 x 33 cm en zijn dichtgevouwen 16,5 x 16,5 cm. De servetten worden met 2 vouwen geleverd.

Stoffen servetten borduren

Ben je opzoek naar een luxere uitstraling dan het papieren servet? Kies dan voor het stoffen servet van Flyerzone. Het witte stoffen servet is gemaakt van 100% katoen en borduren wij op 2 verschillende locaties in maxiaal 15 verschillende kleuren per ontwerp. Het maximale formaat van de borduring is 10 x 10 cm, genoeg ruimte dus voor een logo, quote of naam.

Wij vragen voor het borduren van servetten om een vector bestand. Gebruik je wit in uw ontwerp? Zorg ervoor dat de witte delen in uw drukbestand ook als steunkleur zijn gedefinieerd en geef deze de naam WHITE. Ook handig om te weten:

  • Zorg ervoor dat het bestand in een vectorformaat is om een optimale kwaliteit te waarborgen.
  • Het is mogelijk om maximaal 15 verschillende kleuren per motief te gebruiken.
  • Houd een minimale lijndikte van 5,5 pt (2 mm) aan om de details goed weer te geven.
  • Gebruik een minimale tekengrootte van 28 pt (10 mm) om ervoor te zorgen dat uw tekst duidelijk leesbaar is.
  • Gebruik een minimale uitsparing van 8,5 pt (3 mm)
  • Zet lettertypes om naar contouren om eventuele compatibiliteitsproblemen te voorkomen.
  • Ronde grafische elementen kunnen vanwege het weven niet exact worden omgezet.
  • Grafische effecten zoals schaduwen, transparanties en kleurverlopen kunnen niet geborduurd worden.

Beschikbare kleuren borduren

Het gekozen textiel borduren wij in maximaal 15 verschillende kleuren garen per ontwerp. De complete collectie polyneon garens No.40 van het merk Madeira hebben wij standaard op voorraad. Dat betekent dat er keuze is uit 413 verschillende uni-kleuren, waarvan 24 fluorescerende kleuren. Er is altijd een kleur die bij het ontwerp past! Wij zoeken een kleur die het dichtsbij de kleur in het ontwerp zit en stikken dan het ontwerp met onze borduurmachines op het gekozen textiel.

Wil je een specifiekekleur kleur bij je ontwerp? Dan kan je de kleurcode doorgeven na het bestellen aan onze klantenservice.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.