Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking locatie:

Hier kan gekozen worden uit vele verschillende bedrukking locaties. Voorkant, achterkant of borst, het kan allemaal bedrukt worden.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Servetten bedrukken met logo of tekst

Servetten hebben hun nut allang bewezen en worden wereldwijd gebruikt. Maar wist je dat je servetten ook heel slim kunt inzetten als reclamedrager en promotiemiddel? Juist omdat ze door vele handen gaan, zijn servetten met logo of tekst bij uitstek geschikt om jouw boodschap op kwijt te kunnen. Bijvoorbeeld reclame maken of juist laten zien dat je oog voor detail hebt, met de bedrukte servetten van Flyerzone weet je zeker dat je indruk maakt!

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Servetten bestellen

Bij Flyerzone kun je 2 verschillende soorten servetten bedrukken: basic servetten en premium servetten. Beide zijn kwalitatieve opties, waarop je een eigen bedrukking kunt plaatsen. De basic servetten zijn gemaakt van 3-laags tissue materiaal, waardoor de basic servetten stevig maar toch vochtabsorberend zijn. Dit maakt onze basic servetten een goede, maar toch voordelige optie. De premium servetten zijn gemaakt van Airlaid materiaal. Dit materiaal voelt erg zacht en doet denken aan textiel. Desondanks de premium servetten zacht aanvoelen, zijn deze bijzonder sterk en zeer vochtabsorberend.

Zowel het 3-laags tissue materiaal voor de basic servetten, als het Airlaid materiaal van de premium servetten, zijn veilig om te gebruiken in een eet- en drink omgeving. De materialen worden namelijk chloorvrij gebleekt en worden voorzien van een bedrukking op waterbasis. Naast het veilige gebruik, zijn de servetten dus ook nog eens milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. De servetten hebben een opengevouwen formaat van 33 x 33 cm en zijn dichtgevouwen 16,5 x 16,5 cm. De servetten worden met 2 vouwen geleverd.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.