Goedkope magneetstickers drukken

Magneetstickers kun je bij ons in veel verschillende formaten bestellen. Groot formaat magneetstickers kunnen zelfs in een eigen contourvorm besteld worden. Deze speciale magneetfolie is 0,9 mm dik en hecht zich erg goed aan metalen ondergronden. Doordat de folie een flexibel materiaal is kan het ook op een ondergrond gebruikt worden met een lichte bolling.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Voer je eigen formaat in

In het bestelproces kun je kiezen voor een van de standaard formaten of kun je je eigen formaat invullen. Bij de groot formaat magneetstickers kun je kiezen uit:

Eigen formaat stickersEigen maat
Eigen stans stickersEigen contour
Meer informatie

Bij eigen contour zullen wij de stickers snijden in de vorm die je zelf in het bestand hebt aangegeven door middel van een contourlijn.

Onderhouden van magneetstickers

De inkten die wij gebruiken voor het drukken van jouw magneetstickers zijn water- en UV-bestendig. Hierdoor kunnen de stickers makkelijk schoongemaakt worden met een vochtig doekje. Wanneer de stickers gebruikt worden op auto's is het van belang dat het oppervlak waar de magneetstickers gekleefd wordt en de achterzijde van de stickers goed schoon zijn. Dit om lakschade te voorkomen. Wanneer je met de auto door de wasstraat gaat dient de sticker ook eerst verwijderd te worden. Ook is het verstandig om wanneer de auto langdurig in de volle zon staat de sticker te verwijderen. Bij hoge snelheden kan de sticker loskomen van de auto.

Wil je de magneetstickers op je (bedrijfs)auto gebruiken? Kies dan voor de groot formaat magneetstickers.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.