Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope kofferlabels met logo of foto

Ga je binnenkort op reis en heb je geen zin om jouw bagage kwijt te raken? Zoek je voor jouw bedrijf of merk origineel promotiemateriaal? Denk dan eens aan bedrukte kofferlabels! Flyerzone drukt voordelig en snel jouw bagagelabels met volledig eigen ontwerp. Zo bepaal je zelf wat er op de labels geprint wordt. Gebruik de reislabels niet alleen om kenbaar te maken welke koffer van jou is, druk bijvoorbeeld het logo van jouw bedrijf of merk op de labels en gebruik deze als promotiemateriaal. Doordat de labels in een lus hangen, kunnen ze (bijna) overal aan gehangen worden. Hang de bagagelabels aan fietsen, goodiebags of zelfs verpakkingen: alles is mogelijk.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Kofferlabel bedrukken

Een kofferlabel bedrukken bij Flyerzone betekent dat het gedrukt wordt op stevig water- en scheurvast papier, namelijk 115 grams Yupo blue. Dankzij deze eigenschappen van het materiaal hoef je geen zorgen te maken dat jouw labels scheuren of snel beschadigd raken! Yupo blue is tevens nog goed beschrijfbaar. Je kunt de labels zowel enkel- als dubbelzijdig bedrukken. Bij een dubbelzijdige bedrukking zorg je ervoor dat jouw merk altijd zichtbaar is, hoe het label ook hangt.

Het ontwerpen van een kofferlabel hoeft niet moeilijk te zijn. Ga bijvoorbeeld aan de slag met onze ontwerptool. Je upload eenvoudig jouw logo, afbeelding of tekst in de ontwerptool en klaar is je ontwerp! Liever een kant en klaar ontwerp aanleveren? Je kunt uiteraard een kant en klaar ontwerp uploaden in onze uploadtool. We vragen om bij het ontwerp een afloop van 3 mm rondom het eindformaat aan te houden. Op deze manier weet je zeker dat we jouw kofferlabels bedrukken zonder een ongewenste witte rand.

Bagagelabel met eigen maat

Onze bedrukte kofferlabels worden gestanst en hebben een formaat van 7 x 37 cm. Het label zelf is 7 x 17,5 cm. Liever een afwijkend formaat? Hiervoor kan een stans op maat gemaakt worden. Neem een kijkje op onze pagina over drukwerk stansen of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.