Kies een soort vorm:

Kies een vorm:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Bierviltjes bedrukken met eigen ontwerp

Waarom bierviltjes bedrukken? Simpel: het is het ideale promotiemiddel. Het wordt eigenlijk altijd geassocieerd met de gezelligheid van een bar/kroeg, een feestje of een evenement. En bij Flyerzone bepaal je ook nog eens zelf hoe het bierkaartje eruit komt te zien. Niet alleen lever je je eigen ontwerp aan, je hebt ook nog eens keuze uit ontzettend veel verschillende vormen. Dé manier dus om eens goed uit te pakken!

Op zoek naar bierviltjes die je langer/vaker kunt gebruiken? Dan zijn de onderzetters echt iets voor jou!

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Gedrukt op echt bierviltjeskarton

Voor het bedrukken van jouw bierviltjes gebruiken wij echt bierviltjeskarton. Het materiaal wordt gemaakt van 1,5 mm dik kartonpulp. Deze pulp bestaat uit karton van sparrenhout. Waarom specifiek dit materiaal? Dat heeft te maken met het absorptievermogen van het materiaal. Deze is bij dit specifieke bierviltjeskarton extra hoog. Zo weet je zeker dat de bar, tafel of welke andere ondergrond dan ook, schoon en droog blijft.

Bijkomende voordeel is dat het een materiaal is met een open structuur. Dit zorgt ervoor dat je zonder problemen kunt schrijven op het bierviltje, met zowel pen als potlood.

Verschillende vormen en maten

Bierviltjes bestellen doe je bij Flyerzone in verschillende vormen en formaten. Hoe groot jouw drukwerk wordt, is afhankelijk van de optie waar jij voor kiest. Zo heeft heeft een standaard rond bierviltje een diameter van 107 millimeter. Wil je een hoge oplage voor een nog lagere prijs? Dan kun je kiezen voor de ronde offset-variant met een doorsnede van 103 mm. Een andere populaire optie, het vierkante kaartje met afgeronde hoeken, heeft een afmeting van 93 x 93 mm. Wil jij iets totaal anders? Kies dan voor één van de andere vormen. Staat jouw ideale vorm er niet tussen? Met de optie ‘Eigen contour’ laat je het materiaal eenvoudig snijden in iedere gewenste vorm. Zo wordt jouw persoonlijk bedrukte bierviltje nóg persoonlijker!

bierviltjes bedrukkenEigen maat
eigen bierviltjes makenRond
10,7 cm (digitaal)
Werktekening
Vierkante bierviltjesVierkant
9,3 cm (digitaal)
Werktekening
bierviltje drukkenDubbel
18 x 10,2 cm
Werktekening
goedkoop bierviltjes bedrukkenHartvormig
13 x 13 cm
Werktekening
Saloondeur bierviltjesSaloondeur
9 x 9 cm
Werktekening
Ovale bierviltjesOvaal
13 x 9,3 cm
Werktekening
Schild bierviltjesSchild
10,5 x 11,8 cm
Werktekening
Etiket bierviltjesEtiket
9,2 x 9,8 cm
Werktekening
Zeshoek bierviltjesZeshoek
11,6 x 10,1 cm
Werktekening
Langwerpig rond bierviltjesLangwerpig rond
8,5 x 10,5 cm
Werktekening
Langwerpig dubbel ongelijk bierviltjesDubbel ongelijk
15,4 x 8,7 cm
Werktekening
Langwerpig driehoek bierviltjesDriehoek
9,5 x 10,6 cm
Werktekening
Langwerpig visitekaart bierviltjesVisitekaart
8,5 x 5,5 cm
Werktekening
Langwerpig wapenschild bierviltjesWapenschild
9,2 x 12,2 cm
Werktekening

Bierviltjes met foto, logo of andere bedrukking

Of je de bierviltjes wilt bedrukken met een foto, een logo of iets totaal anders: het kan allemaal bij Flyerzone! Altijd volledig full colour gedrukt op één van onze hoogwaardige printers. Je kunt hierbij kiezen voor een enkel- of juist een dubbelzijdige bedrukking.

Wij produceren dit product digitaal, waardoor je zowel een grote als kleine oplage bierviltjes kunt laten drukken.

Drukbestand aanleveren

Er zijn verschillende manieren om jouw eigen drukbestand aan te leveren. Als eerste het kant-en-klare ontwerp: deze kun je eenvoudig uploaden tijdens het bestellen. Houd bij het ontwerpen wel altijd de werktekening bij de hand, zo weet je precies met welke maten en marges je moet werken.

Ook als je nog geen drukbestand hebt, kun je bij Flyerzone bierviltjes bedrukken. Hiervoor kun je aan de slag in de gratis online ontwerptool. Door hier teksten, logo’s en/of teksten aan toe te voegen heb je in een handomdraai je eigen ontwerp gemaakt!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.