Kies een product:

Goedkope verhuiskaarten drukken

Makkelijk en snel verhuiskaarten bestellen, het kan bij Flyerzone. Zowel gevouwen als ongevouwen, met of zonder afwerking, enkel- of dubbelzijdig bedrukt. Door onze eigen productie zijn de kaarten altijd professioneel gemaakt en snel geleverd. Enveloppen meebestellen om het nog makkelijker te maken? Alles kan! Kijk voor andere formaten en papiersoorten ook bij onze ansichtkaarten en wenskaarten.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Ongevouwen en gevouwen verhuiskaarten

Verhuiskaarten met of zonder vouw bestellen, bij ons is dat de eerste keuze in het bestelproces. De gevouwen kaarten hebben we staand of dwars en zijn altijd 1 keer gevouwen. Op zoek naar kaarten met een andere vouwwijze? Kijk dan ook bij onze folders.

Standaard en eigen formaten

A6, vierkant of een geheel eigen formaat verhuiskaartje bestellen? Bij ons kan het allemaal. Hierbij de formaten die allemaal gekozen kunnen worden.

Eigen formaat ansichtkaartenEigen maat
A5 ansichtkaartenA5
14,8 x 21 cm
A6 ansichtkaartenA6
10,5 x 14,8 cm
Vierkant 14,8 cm ansichtkaartenVierkant
14,8 x 14,8 cm
Vierkant 13 cm ansichtkaartenVierkant
13 x 13 cm

Papiersoorten

Of je nu kiest voor een populair materiaal als het 300 grams ansichtkaartenkarton, of juist voor het luxere en exclusieve metallic papier, we bedrukken het altijd met de beste drukpersen. In het onderstaande overzicht staat meer informatie over al deze verschillende papiersoorten.

Papier Extra afwerking FSC
Ansichtkaartenkartonpopulair
Recyclingpapier
Metallic zilver
Metallic goud
Metallic parelmoer

Kaarten met enveloppen

gekleurde enveloppen

Bijpassende enveloppen

Witte, groene of rode enveloppen zijn bij de meeste kaarten makkelijk en snel bij te bestellen. Na het kiezen van een oplage en aantal, kan er gekozen worden voor het bijleveren van bijpassende enveloppen. De groene en rode enveloppen zijn uitsluitend verkrijgbaar voor A6- en A5-formaat kaarten.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.