Kies een soort vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop foto op tuincirkel drukken

Bij Flyerzone laat je voordelig jouw unieke tuindecoratie drukken. Een tuincirkel kopen zorgt voor een speels alternatief voor andere schutting decoratie zoals, een tuincanvas of tuindoek. Creëer een leuke collage door verschillende formaten tuincirkels te bestellen, of bestel 1 grote ovaal. Je hebt de keuze uit maar liefst 26 formaten! Je levert jouw eigen ontwerp aan en bepaalt dus zelf wat wij op jouw cirkel drukken. Ga je voor een prachtig landschap, een grappige quote of jouw lievelingsfoto? Upload je foto eenvoudig tijdens bestellen of maak je eigen ontwerp in onze ontwerptool. Alles kan!

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Rond bord aan de schutting of muur ophangen

Om het je nog makkelijker te maken bieden we verschillende ophang opties voor jouw foto op tuincirkel aan. Zo kun jij de tuincirkel eenvoudig ophangen, waar jij maar wilt.

tuincirkel kopen

Ophangplaten

Met onze ophangplaten kun je eenvoudig jouw tuincirkels bevestigen aan de muur. Je kunt kiezen uit verschillende formaten ophangplaten. Hoe groter het formaat van de plaat, des te groter de draagkracht.

tuincirkels

Ophangstrips

Met de ophangstrips van 3M Command hang je jouw tuincirkels aan de wand zonder gebruik te hoeven maken van schroeven. Het plaatmateriaal kan verwijderd/verplaatst worden zonder beschadigingen en kleefresten.

  • Inhoud: 8 strips (4 sets)
  • Draagkracht: 5,4 kg

Afstandshouders

Als je jouw afbeelding op de een luxe wijze wilt bevestigen aan de wand, dan kunnen wij jouw tuincirkels voorzien van 8 mm boorgaten en leveren we 4 afstandshouders per plaat erbij. Het hart van de afstandhouders zit op 20 mm randafstand en worden evenredig en ruitvormig ten opzichte van elkaar gepositioneerd (boven-, onder-, linker- en rechterzijde). De boorgaten hebben een diameter van 8 mm. Hierdoor wordt de afstand van plaat tot muur 19 mm.

Jouw bestelde ophangmateriaal wordt los geleverd bij de bestelling. Flyerzone is verantwoordelijk voor het drukken van jouw bestelling, niet voor het eindgebruik ervan. We raden daarom aan om tijdens het bestellen en het bevestigen van het plaatmateriaal aandacht te besteden aan het gewicht van het plaatmateriaal, en of de gewenste ophangmethode dit gewicht aan kan.

Materialen tuincirkels

Een foto op tuincirkel kopen? Dan wordt deze gedrukt met water- en UV-bestendige inkt. Je weet dus zeker dat je met een gerust hart jouw nieuwe tuindecoratie buiten kunt ophangen. Bij Flyerzone heb je de keuze uit 6 materialen! Hieronder vind je meer informatie over de verschillende opties. Houd er rekening mee dat wij geen witte inkt gebruiken. Witte delen in jouw ontwerp krijgen dus de kleur van het materiaal.
Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.