Textielframe

De aankleding van een beursstand of extra aandacht trekken tijdens een evenement of in je winkel kan een flinke uitdaging zijn. Een textielframe wordt voor jou op maat gemaakt. Zo pas je dit eenvoudig aan naar jouw situatie. Een groot frame voor op de beurs? Of plafondhanger in je winkel? Of gewoon als aankleding aan de muur? Met een textielframe kun je alle kanten op! En het mooiste komt dan nog: het doek is heel gemakkelijk te vervangen. Niet voor elk evenement of nieuwe actie een compleet nieuw product, maar alleen een doek dat verwisseld hoeft te worden.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Aluminium textielframe

Het textielframe bestaat uit 2 verschillende onderdelen: het frame en het doek. Het frame bestaat uit aluminium lijsten die je zelf eenvoudig in elkaar schroeft. Je hebt hierbij de keuze uit 2 verschillende kleuren. Ga jij voor het zilverkleurige frame? Of past een zwart frame beter bij jou en het ontwerp? Bij Flyerzone zit je niet gebonden aan vaste maten. Je vult zelf de maat in die jij nodig hebt. Wij maken het frame vervolgens voor jou op maat.

Voor het doek gebruiken wij het DecoTex GFS. Dit is een materiaal dat voor 100% uit polyester bestaat. Een stevig en kleurvast materiaal dat voor langere tijd gebruikt kan worden. Maar je kunt net zo gemakkelijk het doek verwisselen. Een nieuwe promotieactie? Een andere beurs? Je bestelt het doek eenvoudig los na. Scheelt jou weer een aanschaf van een compleet systeem. Wel zo voordelig!

Textielframe op maat

Naast het gemakkelijk verwisselen van het doek heeft een textielframe nog een groot voordeel. Het is op veel verschillende manier in te zetten:

Vrijstaand textielframe

De naam geeft het al een beetje weg, maar dit textielframe staat uit zichzelf. Zonder verdere steunen of ingrepen zet je het neer waar jij wilt - als het maar binnen is. Door de subtiele maar toch stevige poten staat het frame erg stevig. Ideaal voor het inrichten van de beursstand, waar het inrichten vaak toch al een uitdaging is.

Hangend textielframe

Door het relatief lichte gewicht van het textielframe is het ook in te zetten als plafondhanger. Met twee oogjes die aan de bovenzijde van het frame worden bevestigd hang je het gemakkelijk aan het plafond. Houd er wel rekening mee dat hoe groter het frame, des te meer gewicht het plafond ook moet dragen. Zeker bij systeemplafonds is dat gewicht niet oneindig groot.

Textielframe aan de wand

Een optie die niet direct voor de hand ligt, maar zeker niet minder is, is het hangen aan de wand. Door het frame krijgt het doek een luxe en moderne uitstraling, terwijl de opdruk van het doek springt. Een eenvoudig alternatief voor die lege plek aan de muur. En ben je na een tijdje uitgekeken op het doek? Dan vervang je deze gewoon!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.