Kies het soort gevelbanier:

Kies een formaat gevelbanier:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope gevelbanieren drukken

Onze gevelbanieren zijn gemaakt van roestvrij staal en voorzien van een stevige spandoek van 510 grams materiaal. De doeken worden full colour gedrukt met onze Mutoh printers. De inkten zijn UV- en waterbestendig en hierdoor kunnen de gevelbanieren in weer en wind worden gebruikt. Zie ook onze spanframes voor een alternatief systeem om op de voorgevel van een gebouw te monteren.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Haaks en horizontaal

Flyerzone biedt 2 soorten gevelbanieren aan. Het doek wordt altijd full colour bedrukt op 510 grams materiaal.

Haakse gevelbanieren

Haakse gevelbanieren

Onze haakse gevelbanieren hebben we in 2 varianten. De variant van 60 cm breed kan worden besteld tot een hoogte van 270 cm en het model van 80 cm breed kan tot 320 cm hoog worden besteld. Let op: Het doek wordt aan één kant bedrukt en daarna gelust om een dubbelzijdige bedrukking te maken. De kleur van het (onbedrukte) doek is wit en dit kan dan ook zichtbaar zijn aan de binnenkant van de haakse gevelbanier.

Horizontale gevelbanieren

Horizontale gevelbanieren

Horizontale gevelbanieren hebben als eigenschap dat ze plat tegen een gebouw geplaatst kunnen worden. Deze gevelbanieren hebben we in 3 formaten. Het model van 60 cm breed kan tot maximaal 250 cm hoog besteld worden en de versies van 94 en 194 cm breed kunnen tot een hoogte van maar liefst 300 cm worden besteld.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.