Kies een formaat doosje:

Kies hier het eindformaat van het doosje dat u wilt.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Speelkaarten doosje bedrukken en bestellen

Maak jouw eigen speelkaarten doosje voordelig bij Flyerzone. Het doosje is 9 cm lang en 6,5 cm breed. Met een hoogte van 2,5 cm past hier precies een pakje spelkaarten in. Hier komt dan ook de naam van het doosje vandaan. Onze speelkaarten doosjes zijn echter niet alleen geschikt voor het opbergen van een kaartspel, je kunt er zo veel meer mee! Gebruik het doosje als verpakking voor jouw product, of verpak jouw relatiegeschenk in het speelkaarten doosje. Dankzij de losse deksel krijg je bij het uitpakken van de verpakking al snel een luxe gevoel. Maak het luxe gevoel compleet door voor een glanzende of matte afwerking te kiezen.

Let op: de doosjes zijn geschikt voor speelkaarten met een maximaal formaat van 58 x 88 millimeter.

Doosje speelkaarten met eigen ontwerp

Het aanleveren van een ontwerp voor jouw speelkaarten doosje is bij Flyerzone erg makkelijk. Je kunt jouw afbeeldingen, logo of tekst eenvoudig uploaden in onze ontwerptool. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is ze op de gewenste plek te plaatsen en klaar is je ontwerp. Als je liever werkt met andere ontwerpprogramma’s, kun je voor het gemak gebruik maken van ons kant-en-klare template en werktekening. Op deze manier hoef je je geen zorgen te maken over de contourvormen van het speelkaarten doosje! Benieuwd naar hoe je het speelkaarten doosje in elkaar vouwt? Kijk dan eens naar onze vouwinstructies.

Diverse materialen speelkaarten doosje

De uitstraling van het speelkaarten doosje wordt niet alleen bepaald door de opdruk. Het materiaal van het doosje maakt ook een groot deel uit van de uitstraling. Daarom kun je bij Flyerzone kiezen uit maar liefst 11 stevige papiersoorten. Of je nou voor een duurzame uitstraling, exclusieve look of een basic uiterlijk gaat: alles kan!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.