Waardecheque zelf maken

Waardecheques vind je in allerlei soorten en maten. De symbolische waarde van de waardecheques kan op verschillende manieren ingezet worden. Bij een inzameling van geld voor een goed doel kan het bedrag op een feestelijke manier bekend worden gemaakt. Of misschien gaat het wel om de hoofdprijs bij een loterij. Of wordt een collega tijdens een afscheid of jubileum juist in het zonnetje gezet? Het kan allemaal met een grote waardecheque!

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Zelf waardecheque ontwerpen

Doordat je de waardecheques op veel verschillende manier kunt inzetten, vraagt iedere gelegenheid om een andere waardecheque. Daarom bestel je de waardecheques bij Flyerzone op papier of op plaatmateriaal.

Waardecheque drukken op plaatmateriaal

Bij een grote en feestelijke bijeenkomst is het een groot moment, de uitreiking van een waardecheque. Een grote en stevige cheque is dan er belangrijk, niet in de laatste plaats voor goede foto’s. Plaatmateriaal is hiervoor ideaal! Ook op grotere formaten is dit materiaal erg stevig. En ook qua gewicht blijft de plaat makkelijk handelbaar. Zo maak je van de uitreiking op een gemakkelijke manier een nog specialer moment. Foamboard is het materiaal dat het meest wordt gekozen voor grote waardecheques op plaatmateriaal. Maar ook het re-board en forex zijn goed alternatieven.

Creatieve ideeën opgedaan? Klik hier om aan de slag te gaan met een waardecheque op papier

Waardecheque printen op papier

Er zijn ook gevallen dat een waardecheque op plaatmateriaal niet handig is. Daarom kun je bij Flyerzone je waardecheque ook gemakkelijk op papier bestellen. Handig als je bijvoorbeeld de waardecheques per post wilt versturen. Niet alleen grotere formaten als A3 en A4, maar ook het ansichtkaarten formaat A6 staat tussen de standaardformaten. Zo wordt het uitreiken van de cheques wel erg gemakkelijk! Voor de waardecheques op papier worden altijd stevige papiersoorten gebruikt die goed beschrijfbaar zijn.

Creatieve ideeën opgedaan? Klik hier om aan de slag te gaan met een waardecheque op plaatmateriaal


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.