Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Grote waardecheque maken

Bij het uitreiken van een prijs of opgehaald bedrag komt vaak heel wat kijken. De cheque is natuurlijk het middelpunt en moet er goed uitzien! Met een eigen ontwerp zorg je op een eenvoudig manier voor een persoonlijk tintje aan de uitreiking. Gedrukt op stevig papier dat gemakkelijk in bijvoorbeeld een envelop gestoken kan worden. Zo bouw je de spanning maximaal op!

Waardecheques maken wij niet alleen op papier. Laat ook eenvoudige een waardecheque op plaatmateriaal drukken.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Zelf ontwerpen

Je stelt heel eenvoudig je eigen waardecheque samen. Met de keuze uit maar liefst 12 verschillende papiersoorten vind je altijd een papiersoort dat bij jou en jouw uiting past. Van extra luxe varianten tot papiersoorten met een natuurlijke uitstraling: je kunt het allemaal kiezen. Om het gemakkelijk te maken hebben we een aantal standaard en veelgekozen formaten geselecteerd. Zit je maat er nou niet tussen? Dan kun je bij ‘Eigen maat’ je eigen formaat invullen. En de opdruk? Die wordt altijd haarscherp in full colour op het papier gedrukt. Dit gaat, afhankelijk van de gekozen oplage, op onze digitale of offset persen. Let op: kies je voor een laminaat als extra afwerking, dan is het materiaal niet meer goed beschrijfbaar. Zonder extra afwerking zijn alle papiersoorten wel goed te beschrijven met zowel pen als potlood.

Online waardecheque maken

Er zijn twee manier om het ontwerp van je drukwerk te maken. Je kunt aan de slag met opmaakprogramma’s en zo je eigen ontwerp maken. Dit bestand upload je bij je bestelling, zodat wij ermee aan de slag kunnen. Heb je nu geen (professionele) opmaakprogramma’s op je computer staan? Probeer het dan eens met onze gratis online ontwerptool. Je voegt eenvoudig eigen foto’s, afbeeldingen, teksten en logo’s toe. Zo maak je op een eenvoudige manier toch een mooi ontwerp voor je eigen waardecheque!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.