Kies een soort vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop whiteboard stickers bestellen

Op een whiteboard sticker maak je eenvoudig aantekeningen, notities of planningen. Doordat de sticker is afgewerkt met een whiteboard laminaat kun je deze beschrijven met whiteboard markers en de sticker schoonmaken met een wisser of (droge) doek. Je bepaald zelf het formaat van de sticker en je kunt zelfs kiezen om de sticker helemaal in een eigen contour te laten snijden.

Op zoek naar stickers zonder whiteboard laminaat, kijk dan eens bij onze grote stickers.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Voordelig whiteboard stickers drukken

Voor de whiteboard sticker gebruiken wij ons premium outdoor stickermateriaal, afgewerkt met whiteboard laminaat. Deze sticker heeft een sterke lijmlaag en is daarmee geschikt voor langdurig gebruik. Plakt op vrijwel iedere ondergrond en is ook geschikt om op bijvoorbeeld ramen te gebruiken. Handig voor in bijvoorbeeld vaste vergaderzalen of klaslokalen.

Magneet whiteboard sticker bestellen

Ben je veel onderweg en wil je toch gebruik maken van een whiteboard, dan is de magnetische whiteboard sticker perfect voor jou! Geen moeilijk mee te nemen borden, maar een sticker die eenvoudig mee te nemen is. Rol de 0,9 mm dikke magneetfolie op met de magnetische zijde naar binnen gericht en je neemt het zo mee. Het materiaal kleeft op iedere metalen vlakke ondergrond en is afgewerkt met een whiteboard laminaat.