Kies een formaat envelop:

Kies hier het eindformaat van uw envelop.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Stevige kartonnen enveloppen bedrukken

Op zoek naar een handige manier om een verzending op te fleuren? Dat kan makkelijk met een kartonnen envelop. De stevige kartonnen enveloppen bedrukken wij volledig aflopend met een full colour bedrukking. Daarmee kun jij je uiten op een manier die bij jou past. Reclame maken voor bijvoorbeeld je eigen bedrijf, het verzenden van relatiegeschenken of gewoon omdat het kan. In alle gevallen laat je met een bedrukte kartonnen envelop zien dat je hebt nagedacht over elk aspect, inclusief verzending!

Kartonnen enveloppen bestellen

De stevige kartonnen enveloppen bedrukken wij op 2 verschillende kartonnen materialen: sulfaatkarton en kringloopkarton. Het sulfaatkarton heeft een matte uitstraling en is wit van kleur. Het kringloopkarton heeft de welbekende bruine van karton. Deze kartonnen materialen kunnen goed tegen een stootje en zijn daarom erg goed geschikt voor verzendenveloppen. Zo komt je verzending veilig en goed beschermd aan bij jouw ontvanger! De materialen zijn ook nog eens goed geschikt voor een bedrukking. De bedrukking verzorgen wij volledig full colour met jouw ontwerp en ook nog eens helemaal aflopend. De kartonnen enveloppen zijn voorzien van een handige plakstrip om de envelop mee te sluiten. Ook is er een slimme afscheurstrook waarmee je de envelop gemakkelijk opent.

Op zoek naar meer mogelijkheden voor verpakkingen? Neem dan eens een kijkje naar ons paginaoverzicht voor verpakkingen.

Formaten, vulhoogtes, werktekeningen en templates

Kartonnen enveloppen bieden wij in 4 verschillende formaten aan. Hoewel de meeste mensen een goed beeld hebben van een A-formaat, is niet iedereen bekend met de genoemde formaten van de kartonnen enveloppen. Ook verschillen de vulhoogtes per formaat kartonnen envelop. In het onderstaande overzicht is alle informatie nog eens duidelijk op een rijtje gezet.

Handig om te weten: het maximum formaat voor een brievenbus poststuk is 38 x 26,5 x 3,2 cm. Dat betekent dat 2 van de 4 formaten enveloppen ook nog eens geschikt zijn voor de brievenbus!

Formaat envelop Formaat inhoud Vulhoogte Aanleveren

A3 plus

stevige kartonnen enveloppen
32,9 x 47 cm A3 (29,7 x 42 cm) Ca. 10 mm Werktekening
Template

B4

kartonnen enveloppen bedrukken
24,8 x 34,6 cm A4 (21 x 29,7 cm) Ca. 34 mm Werktekening
Template

B5

B5 kartonnen enveloppen
17,5 x 24,5 cm A5 (14,8 x 21 cm) Ca. 24 mm Werktekening
Template

B6

envelop karton
12,5 x 17,6 cm A6 (10,5 x 14,8 cm) Ca. 14 mm Werktekening
Template

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.