Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een rolafwikkeling:

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope wijnetiketten drukken

Een wijnfles maak je extra bijzonder door hier een zelf ontworpen wijnetiket op te plakken. Bij Flyerzone drukken wij jouw etiket full colour en op de beste materialen. Wist je dat je wij ook wijnkisten bedrukken?

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Bedrukte wijnetiketten

De wijnetiketten drukken wij op twee verschillende soorten papier. Het kraftpapier is bruin en geeft je wijnfles een natuurlijke uitstraling. Houd er wel rekening mee dat wit niet gedrukt wordt. Wat wit is in je ontwerp zal de kleur van het materiaal aannemen. Heb je liever een wit etiket, dan kies je voor het luxe alinea blanc papier. De beschikbare formaten zijn de meest gangbare formaten voor wijnetiketten en passen dus perfect op jouw wijnfles!

Wijnetiketten op rol

De wijnetiketten worden op rol geproduceerd. Dit maakt het extra gemakkelijk om de sticker van de backing te halen. De kerndiameter van de rol waarop de stickers gerold worden is 7,6 centimeter. Je kunt zelf de rolafwikkeling kiezen die voor jou het beste is.

label dispenser

Optioneel met label dispenser

Stickers op rol kunnen worden besteld met een handige kartonnen dispenser, waar de rol eenvoudig in geplaatst kan worden. Door aan de drager te trekken, komt de sticker automatisch los van de backing.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.