Kies een formaat vlag:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope baniervlaggen kopen

Baniervlaggen kopen is een ideale manier om je bedrijf, organisatie of vereniging onder de aandacht te brengen. Laat je baniervlaggen bedrukken door Flyerzone voor een scherpe prijs. Zijn dit niet de vlaggen die je zoekt? Wellicht bieden onze mastvlaggen en beachvlaggen een uitkomst!

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Materiaal en bedrukking baniervlaggen

Een baniervlag budrukken we bij Flyerzone enkelzijdig in full colour. Door de doordruk van 95% is het ontwerp aan beide kanten zichtbaar (de achterkant in spiegelbeeld). Onze vlaggen worden bedrukt op sterk 110 grams basic of winddoorlatend vlaggendoek. De winddoorlatend variant is steviger en heeft een gatenpatroon waardoor deze beter bestand is tegen wind. Baniervlaggen zijn beschikbaar in meerdere formaten en kunnen voorzien worden van een tunnelzoom (boven). Houd voor het zomen een minimale marge van 40 mm binnen het bestandsformaat aan en voor de tunnelzoom een minimale marge van 100 mm aan de zijde van de tunnel.

Let op: Baniervlaggen zijn bestand tegen maximaal windkracht 6.

Baniervlag bedrukken en afwerken

De baniervlaggen worden uitstekend afgewerkt en geleverd inclusief bevestigingsclips zodat je de vlaggen eenvoudig kunt bevestigen en ze goed kunnen worden opgehangen.

Plastic bevestigingsclips

Baniervlaggen kopen? Om er zeker van te zijn dat de banieren mooi en strak hangen, worden bevestigingsclips meegeleverd. Deze clips worden over de linkerkant van de vlag verdeeld. Je kan kiezen uit zwarte en witte bevestiginsclips.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.