Kies een formaat vlag:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Baniervlaggen bedrukken in verschillende formaten

Baniervlaggen bedrukken kan in verschillende formaten en op twee soorten materiaal. Hierdoor weet jij altijd zeker dat je een passend exemplaar vindt voor aan jouw vlaggenmast. Er zijn zeven standaard formaten waar je uit kunt kiezen; van 100 x 200 cm tot liefst 150 x 400 cm. Ben je op zoek naar een maat die je niet kunt selecteren? Kies dan voor baniervlaggen op maat via de optie ‘Eigen maat’. Hier vul eenvoudig zelf een gewenst formaat in.

Doordat de volledige productie in eigen huis, profiteer jij als klant direct van de verschillende voordelen. Hier zijn de scherpe prijzen en de snelle levering van slechts 4 werkdagen (of zelfs 2 werkdagen in spoed) enkele voorbeelden van. Een baniervlag bedrukken kan bij Flyerzone al vanaf 1 stuk. Dus of het om een kleine of juist een grote oplage gaat: bij ons slaag je altijd!

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Materialen waar je uit kunt kiezen

Er zijn verschillende materialen waaruit je kunt kiezen als je een baniervlag wilt laten printen. Als eerste is er het ‘standaard’ 110 grams vlaggendoek. Dit dichte materiaal is erg populair bij verschillende soorten vlaggen, waaronder ook de baniervlaggen. Het doek heeft een subtiele satijnachtige glans.
De andere optie is het 110 grams winddoorlatend vlaggendoek. Dit materiaal is voorzien van kleine gaatjes waar de wind door kan. Op de manier is het minder gevoelig voor (hardere) wind. Wil je jouw bedrukte baniervlag op een plek met relatief veel wind hangen? Dan is dit materiaal dus een goede optie.

Let op: voor alle vlaggen geldt dat deze niet bestand zijn tegen wind vanaf windkracht 6. Bij harde wind raden wij dan ook aan om de vlaggen naar binnen te halen. Zo voorkom je beschadigingen.

Afwerkingen

Wanneer je baniervlaggen laat bedrukken, dan kun je kiezen voor verschillende afwerkingen. Met deze afwerkingen kun je de vlag direct gebruiken en in de vlaggenmast hangen. Hieronder vind je de verschillende afwerkingen op een rijtje:

  • Kleur band en stiksels; zwart of wit
  • Met of zonder tunnelzoom
  • Contragewicht (optioneel)
  • Flagfix (optioneel)
  • Kleur en locatie van de haken; zwart/wit en links/rechts

Plastic bevestigingsclips

Baniervlaggen kopen? Om er zeker van te zijn dat de banieren mooi en strak hangen, worden bevestigingsclips meegeleverd. Deze clips worden over de linkerkant van de vlag verdeeld. Je kan kiezen uit zwarte en witte bevestiginsclips.

Baniervlaggen bedrukken met eigen ontwerp

De baniervlaggen bedrukken wij altijd met jouw eigen ontwerp. Dit kan een logo zijn, of een tekst, of een ander soort afbeelding: dat is aan jou. Via een ontwerpprogramma kun je een drukbestand maken. Aan de hand van de werktekening en het template - deze kun je beide downloaden - weet je precies met welke maten en marges je moet werken voor het beste eindresultaat. Het PDF-bestand kun je vervolgens uploaden tijdens het bestellen van je baniervlag.

Heb je nog geen drukbestand? Of niet de beschikking over een ontwerpprogramma? Dan kun je gratis aan de slag in onze online ontwerptool. Door hier zelf logo’s, foto’s en andere afbeeldingen en teksten toe te voegen, is het maken van een ontwerp gemakkelijk. De baniervlag bedrukken wij vervolgens met het door jou gemaakte ontwerp.