Kies een formaat vlag:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope mastvlaggen bedrukken

Trek de aandacht met een mastvlag van Flyerzone. Zet hem in als bedrijfsvlag of promotionele vlag en deze wapperende kanjer gooit gegarandeerd hoge ogen. Full colour bedrukt in de hoogst denkbare kwaliteit!

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Benieuwd hoe wij vlaggen maken? Bekijk video!

Vlaggendoek

De mastvlaggen van Flyerzone worden bedrukt op 110 grams vlaggendoek, waarbij je kan kiezen uit regulier vlaggendoek en een winddoorlatende variant. Het voordeel van winddoorlatend vlaggendoek is dat deze een gatenstructuur heeft en beter bestand is tegen wind.

Let op: De mastvlaggen zijn bestand tegen maximaal windkracht 6. Bij een hogere windkracht kunnen er beschadigingen optreden.

Bedrukking

Mastvlaggen worden full colour bedrukt, wat inhoudt dat je iedere gewenste kleur in je ontwerp kan gebruiken. Door de doordruk van 95% is de bedrukking aan beide kanten zichtbaar (achterkant in spiegelbeeld).

Afwerking

Alle mastvlaggen worden standaard omgezoomd. Verder kunnen ze worden voorzien van twee verschillende afwerkingen.

Plastic bevestigingsclips

Onze bevestigingsclips worden evenredig over de linkerkant van de vlaggen verdeeld. Hierdoor hangen onze vlaggen altijd strak, zoals het hoort.

Touwtje en lus

Onze mastvlaggen kunnen ook afgewerkt worden met een een touwtje en lus. De bovenkant van de vlag wordt voorzien van een lusje en de onderkant van een touwtje (25 cm).


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.