Kies een formaat vlag:

Kies voor compleet systeem of alleen een vlag:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope kioskvlag bestellen

Kioskvlaggen zijn ideaal om te bevestigen aan je ijscowagen, gevel of kiosk. Deze vlaggen worden daarom ook wel eens ijscovlaggen en driehoeksvlaggen genoemd. Kioskvlaggen maken we altijd voor een scherpe prijs.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Kioskvlaggen ontwerpen

Zelf geen vormgeverskills? In onze gratis online ontwerptool kan je heel makkelijk je eigen kioskvlag ontwerpen. Je uploadt in onze tool op een makkelijke manier je logo, afbeelding en/of tekst en klaar is je vlag. Ideaal!

Materiaal en bedrukking

We bedrukken de ijscovlaggen van Flyerzone enkelzijdig full colour op 110 grams vlaggendoek of dubbelzijdig full colour op 610 grams scheurvast spandoek. Vlaggendoek is van polyester heeft een doordruk van 95% waardoor je ontwerp aan beide kanten zichtbaar is. Een kioskvlag maken we in meerdere formaten.

Optimaal gebruik maken van de kioskvlag? Haal de vlag iedere avond naar binnen. Ook bij zeer harde wind (vanaf windkracht 6) raden wij aan om de vlag naar binnen te halen. Zo voorkom je dat je inkten gaan breken en en blijft de vlag mooi.

De vlag kan plat of opgerold bewaard worden. Vouwen zorgt voor blijvende vouwlijnen en beschadigingen in de inkt en wordt dus afgeraden.

Afwerking

We leveren onze enkelzijdige driehoeksvlaggen inclusief ophangkoord. De langste zijde van de vlag bevat een band met bovenaan een lus en onderaan een koord. Hiermee bevestig je de vlag eenvoudig aan een gevelstok. Dubbelzijdige kioskvlaggen hebben een tunnelzoom waar de stok doorheen kan. Als je wilt, leveren we ook een gevelstokhouder mee zodat je diezelfde dag nog kan vlaggen!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.