Kies een soort tas:

Kies een kleur:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Een boodschappentas met eigen bedrukking

Jouw eigen ontwerp, logo of foto haarscherp op een boodschappentas bedrukken? Bij Flyerzone doen wij dat voor je. De mooiste exemplaren tegen een scherpe prijs en razendsnel in huis. Is het voor zakelijk gebruik? Of juist om je eigen boodschappen mee te doen? Omdat er geen minimale oplage is, kan iedereen gemakkelijk zijn eigen bedrukte boodschappentas bestellen. Sta je binnenkort op een beurs en wil je een goede en blijvende indruk achterlaten? Een goedgevulde goodiebag helpt je daarbij. En de boodschappentas zal vervolgens nog veel vaker gebruikt gaan worden. Dat kan jouw naamsbekendheid alleen maar ten goed komen!

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Stevige katoenen boodschappentas

De boodschappentas is gemaakt van sterk en stevig katoen van maar liefst 220 gr/m! Hierdoor kun jij zonder zorgen de boodschappentas vullen, zonder dat je bang hoeft te zijn dat deze zomaar scheurt. Ideaal om mee te nemen naar de supermarkt, maar ook voor bijvoorbeeld een dagje weg. Door het multifunctionele gebruik is het de ultieme reclamedrager die ook jij niet mag missen!

Verschillende kleuren

Er zijn in totaal zeven kleuren waar je uit kunt kiezen. De volledige tas, inclusief hengsels en binnenzijde, heeft de gekozen kleur. Het formaat voor ieder exemplaar is 38 x 41 x 8,5 cm. Lekker ruim dus! Het bedrukbare gebied hierbij is 25 x 30 cm op iedere zijde. Binnen dit gebied bepaal je helemaal zelf wat en hoe er gedrukt gaat worden. Een boodschappentas bedrukken was nog nooit zo leuk en gemakkelijk.

Boodschappentas bedrukken met eigen ontwerp

Ook een boodschappentas bedrukken doen wij met jouw eigen ontwerp. Tijdens je bestelling upload je eenvoudig het ontwerp. Dit kan een kant-en-klaar ontwerp zijn dat je gemaakt hebt in bijvoorbeeld InDesign of Illustrator. Houd hier wel goed de werktekening naast, zodat je zeker weet dat je met de juiste (for)maten werkt. Zo voorkom je verrassingen achteraf. Ook als je nog geen drukbestand hebt, kun je bij Flyerzone terecht. In onze gratis online ontwerptool kun je snel en eenvoudig, zonder grafische kennis, je eigen drukbestand maken. Voeg logo’s, teksten en foto’s en toe en ook jij kunt een boodschappentas bedrukken! Voor het mooiste eindresultaat zorg je voor een losstaand ontwerp in CMYK.

Goed aangeleverd

aanleveren bestanden goed
  • Bestand is CMYK
  • Ontwerp is vrijstaand

Fout aangeleverd

aanleveren bestanden fout
  • Ontwerp is niet vrijstaand

Fout aangeleverd

aanleveren bestanden fout
  • Bestand is RGB i.p.v. CMYK

Boodschappentas borduren

Jouw logo op een grote katoenen tas geborduurd? Ook dat kan bij Flyerzone. Wij gebruiken hiervoor 15 verschillende kleuren garen waarmee wij zorgen dat jouw design altijd mooi op de tas komt. Meer weten? Download de infosheet »


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.