Kies een formaat doos:

Kies hier het formaat van de gewenste doos.

Kies hoogte van doos:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Kartonnen verzenddoos laten bedrukken

Het versturen van pakketten is inmiddels niet meer weg te denken. Dagelijks worden er miljoenen pakketten verstuurd. De meeste van deze zendingen worden in nogal saaie standaard bruine dozen verstuurd. Veel leuker is natuurlijk om een eigen doos om te verzenden te gebruiken. Niet alleen leuk voor de ontvanger, maar jij krijgt er ook nog eens een stuk extra zichtbaarheid bij. En daar hoef je verder helemaal niks anders voor te doen dan dat je al deed. Mooi meegenomen toch?

Verzenddozen met eigen ontwerp kopen

Bij de dozen van Flyerzone bepaal je helemaal zelf wat er op gedrukt wordt. En niet alleen een logo in een hoekje, maar de doos kan volledig bedrukt worden. Je kunt je creativiteit volledig op de vrije loop laten dus! Heb je zelf nog geen ontwerp? Geen probleem, met onze gratis online ontwerptool ga je eenvoudig aan de slag. Zo wordt het bestellen van de verzenddozen voor iedereen een fluitje van een cent.

Goedkope verzenddozen

De verzenddozen van Flyerzone worden gemaakt van 1,5 mm dik golfkarton en worden plano (ongevouwen) geleverd. De kenmerkende golvende laag tussen de twee buitenzijden zorgt voor extra stevigheid. Zo weet je zeker dat wat jij verstuurt ook heel aankomt. Wel zo fijn natuurlijk. De dozen voor verzending zijn te bestellen in 4 verschillende formaten: A4, A5, A6 en A7. Dit zijn niet de exacte maten van de dozen. De dozen zijn geschikt om het genoemde formaat te versturen. Een A4 doos is dus iets groter dan het A4 formaat. Naast het formaat kies je ook eenvoudig uit één van de 4 verschillende hoogtes: 2,5, 5, 7,5 of 10 cm. Zo stel je eenvoudig de verzenddoos samen waar jij naar op zoek bent.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.