Kies een soort vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope luxe hangtags drukken

Luxe hangtags, ook bekend als hanglabels of prijskaartjes laat je bedrukken door Flyerzone. Wij zorgen ervoor dat jouw ontwerp haarscherp wordt geprint op massief karton. Op zoek naar koordjes om de hangtags te bevestigen? Ook daarvoor ben je bij Flyerzone op het juiste adres! Altijd gratis verzending en levering de volgende werkdag mogelijk.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Standaard en eigen formaat luxe hangtags

Natuurlijk bieden wij de luxe hangtags aan in allerlei vormen en standaard formaten. Het kan zijn dat je een ander formaat of vorm voor ogen hebt, gelukkig is dat ook mogelijk! Kies dan tijdens het bestelproces voor eigen maat of contour. Een eigen contour kan je aangeven middels een contourlijn in het drukbestand. Meer informatie daarover vind je op ons contour snijden pagina.

Hangtags van massief karton

Wij bedrukken jouw luxe hangtags op 2 mm dik massief karton. Massief karton is zowel enkel- als dubbelzijdig te bedrukken en wordt altijd direct op de plaat geprint, wat het allerbeste resultaat geeft.

Massief karton

Massief karton

Massief karton is zeer goed geschikt voor presentaties en andere indoor toepassingen. Het materiaal bestaat uit een harde kartonnen kern, met aan beide kanten een witte bedrukbare backing.

Verschillende opties

Na het selecteren van een prijs en levertijd, is het mogelijk om extra opties te kiezen. Zo kunnen we de hangtags voorzien van boorgaten, maar ook voor koordjes kan je bij ons terecht!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.