Kies een soort handdoek:

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een kleur:

Kies een bedrukking locatie:

Hier kan gekozen worden uit vele verschillende bedrukking locaties. Voorkant, achterkant of borst, het kan allemaal bedrukt worden.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Handdoek borduren met logo of tekst

Laat jouw handdoek op het strand opvallen tussen de rest! Bij Flyerzone bestel je voordelig een gepersonaliseerde handdoek met naam, tekst of logo. Leuk voor het voetbalteam, als relatiegeschenk op de sportschool of als cadeautje voor je personeel. Je vindt bij ons verschillende formaten handdoeken. De grote badhanddoek heeft een formaat van 70 x 140 cm. Is dit formaat iets te groot? Kies dan voor onze handdoek van 50 x 100 cm.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Handdoek borduren van hoogwaardige kwaliteit

Bij Flyerzone borduren wij de handdoeken van the one toweling. Dit is een Nederlands badtextiel merk. Zij maken gebruik van 100% gekamd katoen dat zorgt voor een hogere vochtabsorptie en het geeft niet tot nauwelijks pluisjes. Uiteraard voelt het badstof extra zacht aan op de huid. Waardoor afdrogen nog nooit zo fijn is geweest!

De handdoeken kunnen op maximaal 90 graden gewassen worden en de droger is geen enkel probleem. Beide handdoeken zijn voorzien van een ophanglus en de zijden zijn voorzien van een dubbele zoom. De basic variant heeft een gewicht van 450 gr/m2 en de premium maar liefst 500 gr/m2.

Gepersonaliseerde handdoek laten borduren

We kunnen een handdoek borduren op 2 locaties: vlak boven de onderste band of aan de rechterzijde van de handdoek. Het borduurbare gebied heeft een formaat van 12 x 12 cm. Voor het borduren van een handdoek vragen wij om een vector bestand.

Ontwerp aanleveren voor geborduurde handdoeken

Om een drukbestand te kunnen maken, heb je een grafisch programma nodig. Heb je geen toegang tot een grafisch programma of klinken deze vaktermen te ingewikkeld? Geen zorgen, onze ontwerp afdeling helpt je tegen een voordelig tarief graag met het vormgeven van jouw ontwerp.

Zelf aan de slag? Hieronder vind je nog een aantal aandachtspunten. Zo wordt het opmaken van het ontwerp voor jouw handdoeken nog makkelijker!

  • Zorg ervoor dat het bestand in een vectorformaat is om een optimale kwaliteit te waarborgen.
  • Je kan maximaal 15 verschillende kleuren per ontwerp gebruiken.
  • Gebruikt u wit in het ontwerp? Wit dient tevens te worden gedefinieerd als steunkleur.
  • Grafische effecten zoals transparanties, schaduwen en kleurverlopen kunnen niet geborduurd worden.
  • Gebruik een minimale tekengrootte van 28 pt (10 mm) en een lijndikte van minimaal 5,5 pt (2 mm).
  • Gebruik een minimale uitsparing van 8,5 pt (3 mm)
  • Converteer tekens naar paden (rondingen).
  • Goed om te weten: Vanwege het weven kunnen ronde grafische elementen niet exact worden geproduceerd.

Beschikbare kleuren borduren

Het gekozen textiel borduren wij in maximaal 15 verschillende kleuren garen per ontwerp. De complete collectie polyneon garens No.40 van het merk Madeira hebben wij standaard op voorraad. Dat betekent dat er keuze is uit 413 verschillende uni-kleuren, waarvan 24 fluorescerende kleuren. Er is altijd een kleur die bij het ontwerp past! Wij zoeken een kleur die het dichtsbij de kleur in het ontwerp zit en stikken dan het ontwerp met onze borduurmachines op het gekozen textiel.

Wil je een specifieke kleur bij je ontwerp? Dan kan je de kleurcode doorgeven na het bestellen aan onze klantenservice.