Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Persoonlijke muismat bedrukken

Op zoek naar een persoonlijke muismat met een rubberen onderlaag? Laat dan een klassieke muismat bedrukken. De zachte onderlaag van de muismat zorgt voor een prettige ondergrond voor, met name, je polsen tijdens het werken. Met het formaat 19 x 23 weet je zeker dat je voldoende ruimte hebt voor het werken met je muis. Op de zachte onderlaag van de muismatten is een toplaag van polyester bevestigd, waarop direct gedrukt wordt. Een haarscherpe afdruk op een duurzaam materiaal.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Muismat met foto als statische sticker

De foto muismat zonder een onderlaag van rubber, worden gemaakt van statische stickers. De stickers kleven op de ondergrond zonder dat hier lijm aan te pas komt. Eenvoudig te verwijderen, zonder dat er lijmresten achterblijven, en vervolgens weer opnieuw te gebruiken. Ideaal voor als je vaak van werkplek wisselt of regelmatig thuis werkt.

Om optimaal gebruik te maken van de statische muismat met foto, logo of tekst, zorg je voor een schone en gladde ondergrond. Als je vervolgens de doorzichtige beschermfolie van de achterzijde haalt, kun je de sticker eenvoudig op je bureau of tafel plakken.

Muismat maken met rubberen onderlaag

De klassieke foto muismat maken we met een rubberen onderlaag met een dikte van 5mm. Dit zorgt voor een zachte muismat, dat voor extra comfort zorgt tijdens het gebruik van de muis. De muismat is afgewerkt met een polyester toplaag, waar rechtstreeks op gedrukt wordt. Dit zorgt voor haarscherpe en duurzame opdruk.

Het formaat van de bedrukte muismat met rubberen onderlaag is 19 x 23 cm. Hierbij zijn de hoeken afgerond met een radius van 10 mm.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.