Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Jouw eigen ontwerp op een postkaart drukken

Jouw eigen postkaart drukken, dat doe je natuurlijk bij Flyerzone. Altijd haarscherp en full colour gedrukt met jouw eigen ontwerp. En doordat wij zowel offset als digitaal drukken, kun je voor ieder aantal bij ons terecht. Zo bestel je al bedrukte postkaarten vanaf 25 stuks. Op zoek naar een grotere oplage? Vanaf 1.000 stuks drukken wij offset op één onze Komori drukpersen. Zo bestel je altijd een oplage die jij nodig hebt en profiteer je direct van onze scherpe prijzen.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Postkaarten drukken met korting

Bestel je meerdere ontwerpen in één keer? Dan krijg je van ons een fijne combinatiekorting! Selecteer eerst alle opties voor één ontwerp en kies voor de oplage per ontwerp. In de volgende stap kun je het aantal ontwerp kiezen en zie je direct de korting die je krijgt!

Postkaart op A6 en andere formaten

Hét formaat voor postkaarten is het A6-formaat. Dit wordt niet voor niets ook wel het postkaarten formaat genoemd. Maar ook als je op zoek bent naar andere formaten of zelfs een eigen maat, dan kun je bij Flyerzone terecht. Kies je voor één van de standaard formaten, dan kun je ook direct bijpassende enveloppen bestellen. Zo kun je de postkaarten direct versturen. Handig!

ansichtkaarten laten drukkenEigen maat
ansichtkaarten drukkenA5
14,8 x 21 cm
Werktekening
postkaarten laten drukkenA6populair
10,5 x 14,8 cm
Werktekening
postkaarten drukkenVierkant
14,8 x 14,8 cm
Werktekening
goedkoop ansichtkaarten drukkenVierkant
13 x 13 cm
Werktekening
bedrukte postkaartenVierkant
9,8 x 9,8 cm
Werktekening

Verschillende papiersoorten

Er zijn verschillende papiersoorten waarop je jouw postkaarten laat drukken. Alle opties zijn stevige en dikkere papiersoorten. Met liefst 11 verschillende papiersoorten vind je er altijd één die het beste bij jou past. De populairste en meest gekozen optie om op te printen is het 300 grams ansichtkaartenkarton. Met een gladde voorzijde en een goed beschrijfbare achterkant is het ideaal om te gebruiken voor de postkaarten.

Afwerkingen

Je kunt voor jouw bedrukte postkaarten ook kiezen voor een extra afwerking. Op zoek naar een kaart met goudfolie? Ook dat kan! Het geeft het drukwerk een extra chique look. Ook het printen en afwerken met een mat of glans laminaat is mogelijk. Het beschermt zowel de opdruk als het materiaal extra en zorgt tegelijkertijd voor luxe uitstraling.

Zelf postkaarten maken

Bij Flyerzone kun je eigen postkaarten maken! Wij drukken namelijk altijd op basis van het drukbestand dat jij aanlevert. Er zijn twee manieren om dit drukbestand bij ons aan te leveren.

Als eerste kun je een klant-en-klaar document uploaden. Dit document - opgemaakt aan de hand van de werktekening en/of template - maak je in een extern opmaakprogramma, zoals InDesign of Illustrator. Het geëxporteerde PDF-bestand kan in het bestelproces aan de bestelling van de postkaarten worden toegevoegd.

Heb je nog geen drukklaar bestand? In onze gratis online ontwerptool kun je er makkelijk en snel een maken. Ook zonder grafische kennis! Voeg foto’s, afbeeldingen en teksten en binnen een handomdraai kun jij ook je zelfontworpen postkaarten laten drukken!