Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies spandoek afwerking:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop foto op tuindoek drukken

Maak jouw tuin af met een eigen ontworpen tuindoek. Laat het doek bedrukken met een foto van jouw droom vakantiebestemming, jouw lievelingsbloemen of een inspirerende quote. Je bestelt eenvoudig jouw eigen ontwerp. Wij drukken een foto op tuindoek haarscherp op stevig spandoek materiaal. De inkten die we gebruiken zijn UV- en weerbestendig. Zo kun jij met een gerust hart de tuinposter in jouw tuin of op jouw balkon hangen en er lang van genieten!

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Tuindoek bestellen

Bij Flyerzone wordt jouw tuindoek gedrukt op stevig spandoek materiaal. Hieronder vind je meer informatie.

foto op tuindoek

510 grams scheurvast spandoek

Het materiaal wat het meeste wordt gekozen voor het bedrukken van tuinposters is 510 grams bisonyl. Dit materiaal wordt vaak gebruikt voor grote spandoeken en is van hoge kwaliteit. De kleuren van je ontwerp komen prachtig uit op dit sterke geweven materiaal. Bisonyl is te vergelijken met zeil, dit materiaal laat geen wind en licht door.

Tuinposter ophangen

Wij kunnen je tuinposter maken en afwerken op verschillende manieren. Hieronder vind je meer informatie over de mogelijke opties.

tuindoek kopen

Omzomen

Bij het kiezen van deze optie worden alle zijkanten van het doek omgezoomd. Hierdoor zijn de randen steviger, wat vooral het handig is bij het ophangen van spandoeken. Omzomen is niet mogelijk bij dubbelzijdig bedrukte spandoeken.

omzomen met ogen

Omzomen en met ogen in de hoeken

Bij het kiezen van deze optie worden alle zijkanten van het doek omgezoomd en voorzien van 4 ogen in de hoeken. De buitendiameter van de ringen is 25 mm en de binnendiameter 12 mm.

tuindoek foto

Omzomen en met ogen om de 30 cm

Een grote tuinposter bestellen? Dan is het aan te raden om ringen te laten plaatsen om de 30 cm. Op deze manier kan het tuindoek zo strak mogelijk opgehangen worden. Dit zorgt voor een mooier eindresultaat!

spanhaken

Spanhaken

Als je kiest voor één van bovenstaande opties met ogen, dan kunnen we spanhaken meeleveren van 20 cm lang. Deze zijn tot ongeveer 30 cm uit te rekken. Ideaal om je tuindoek op te hangen!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.