Goedkope doorzichtige stickers drukken

De doorzichtige stickers van Flyerzone zijn in veel verschillende formaten te bestellen. Wij hebben onze eigen productie. Hierdoor kun je eenvoudig een standaard formaat, jouw eigen maat of zelfs eigen contour bestellen en dat gewoon via onze website. Onze transparante stickers zijn beschikbaar in verschillende materiaalsoorten. Van outdoor transparante stickers geschikt voor buitengebruik, tot gemakkelijk op te plakken quickmount stickers en heldere folie op rol. Altijd een perfecte sticker voor jou!

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Kleine en grote transparante stickers

Bij Flyerzone kun je kiezen voor klein formaat (tot A3), groot formaat (vanaf A3) doorzichtige stickers en doorzichtige stickers op rol. De klein formaat doorzichtige stickers hebben we beschikbaar in verschillende standaard formaten. Van ronde, ovale of vierkante stickers tot standaard A-formaten. Staat het formaat dat je zoekt er niet bij? Dan kun je kiezen voor een eigen maat. Zo kun je jouw specifieke formaat gemakkelijk bestellen. De kleine doorzichtige stickers worden standaard op speciaal outdoor materiaal gedrukt. Geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik!

Onze grote transparante stickers zijn eveneens beschikbaar in eigen maat en standaard ronde formaten. Ook kun je hier een eigen contour bestellen. Wij snijden de doorzichtige sticker dan in jouw gewenste vorm! Je kunt de grote doorzichtige stickers op twee verschillende materialen bestellen. Je hebt de keuze uit ons outdoor materiaal en onze quickmount stickers.

Doorzichtige stickers op rol

De kleine en grote doorzichtige stickers worden als losse stickers geleverd. Indien je op zoek bent naar grote oplages zijn onze doorzichtige stickers op rol een goede optie voor je! We bieden doorzichtige stickers op rol in maar liefst 34 verschillende formaten aan. De stickers worden op helder polypropyleen folie gedrukt en zijn dus ook geschikt voor buitengebruik.

Let op: Flyerzone drukt jouw doorzichtige stickers full colour. Belangrijk om te weten is dat witte elementen in de afbeelding niet gedrukt worden. Deze witte elementen blijven transparant in het eindresultaat.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.