Kies een formaat sporttas:

Kies een kleur:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een bedrukking locatie:

Hier kan gekozen worden uit vele verschillende bedrukking locaties. Voorkant, achterkant of borst, het kan allemaal bedrukt worden.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop sporttas bedrukken

Wil jij het sporten nog leuker maken? Met een gepersonaliseerde sporttas weet je zeker jij de show steelt. Bedrukt met je naam, het logo van de sportvereniging of wat je ook maar wilt: een gepersonaliseerde sporttas zorgt gegarandeerd voor extra motivatie! De bedrukte sporttas bestel je al vanaf 1 stuk.

Sporttas met logo

De sporttassen zijn van het gerenommeerde sportmerk JAKO en zijn gemaakt van 100% polyester. Er zijn 2 verschillende formaten waar je uit kunt kiezen: 45 x 30 x 30 cm en 55 x 35 x 32 cm. Naast het formaat kun je ook kiezen uit maar liefst 5 verschillende kleuren. Ga je voor zwart, marine blauw, rood, groen of is koningsblauw meer iets voor jou? Met een 2-weg-ritssluiting open je eenvoudig het grote hoofdvak. Naast dit vak zijn er nog handige kleinere vakken om bijvoorbeeld eten en drinken of andere spullen in op te bergen. Met de twee hengsels en de afneembare schouderband draag je de tas eenvoudig met je mee.

Goedkoop bedrukte sporttas bestellen

Jouw bedrukking kun je 4 op verschillende locaties op de tas aanbrengen: linker voorzijde, rechter voorzijde, voorzijde midden en op de bovenzijde/klep. Het maximaal bedrukbare gebied voor de rechter en linker voorzijde is 7 x 7 cm, voor de voorzijde midden is dat 20 x 10 cm en de klep/bovenzijde heeft een bedrukbaar gebied van 20 x 4 cm. Een combinatie van maximaal 2 verschillende druklocaties is ook mogelijk.

Voor het bedrukken van de tas lever je een full colour (CMYK) drukbestand aan. Het drukbestand kun je opmaken via een ontwerpprogramma of aanleveren via onze gratis online ontwerptool. Bij die laatste optie voeg je eenvoudig je logo en/of tekst toe aan het drukbestand. Voor het maximale resultaat raden wij aan om met een minimale lijndikte van 1 mm te werken.

Let op: heeft u wit in uw ontwerp dat gedrukt moet worden? Maak hier een steunkleur van met de naam ‘white’. Deze gedeeltes zullen geprint worden. De rest van het wit in het ontwerp valt uiteindelijk weg en wordt de kleur van de tas.

Bestanden aanleveren voor bedrukte sporttassen

Voor een juiste bedrukking van de sporttassen, ontvangen we graag een ontwerpbestand dat aan onderstaande criteria voldoet.

  • Uitsluitend vector bestanden
  • Minimale lijndikte: 2 mm
  • Minimale tekenhoogte: 5 mm
  • Minimale afstand tussen letters: 2 mm
  • Geen grafische effecten als kleurverlopen en slagschaduwen