Kies het type keycord:

Kies een kleur gesp:

Kies een type haakje:

Kies een breedte keycord:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope keycords bedrukken

Een keycord, of ook wel lanyard genoemd, is een handig nekkoord afgewerkt met een haakje waaraan je bijvoorbeeld, sleutels, een pashouder of fluitje bevestigt. Omdat keycords ook nog eens razend voordelig zijn en een hoge herkenbaarheid hebben, zijn deze bij uitstek geschikt als relatiegeschenk. Laat een professionele indruk achter met een gepersonaliseerd keycord. Een keycord met naam of logo, het kan allemaal. Niet alleen weg te geven aan zakenrelaties, maar ook leuk om uit te delen aan je klanten of bijvoorbeeld gasten op evenementen zoals festivals, feesten en partijen, beurzen of open dagen. Zo laat jij die blijvende indruk achter!

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Keycord maken en bedrukken

Een keycord met naam of logo bieden wij bij Flyerzone aan in 2 uitvoeringen. Een standaard keycord en een keycord met een klikgesp, of ook wel een buckle genoemd. De band van een keycord is standaard wit en kan volledig gepersonaliseerd worden met een eigen full colour bedrukking. De full colour bedrukking kan zowel enkelzijdig als dubbelzijdig worden voorzien. De band van een keycord bieden wij aan in 4 verschillende breedtes: 1, 1,5, 2 en 2,5 cm. Deze band wordt netjes afgewerkt met een transparant stiksel en handig karabijnhaakje.

Keycord met naam of logo ontwerpen

Voor een keycord bedrukken lever je eenvoudig een kant-en-klaar ontwerp aan via onze upload-tool. Nog geen ontwerp? Ook dan kun je bij ons aan de slag. Wij hebben namelijk een gratis online ontwerp tool. Hiermee kun je makkelijk en snel teksten, afbeeldingen en/of logo’s toe. Beide handige tools vind je terug in ons bestelproces.

Naast keycords bedrukken we meer promotiematerialen. Neem dan eens een kijkje op onze pagina voor promotiedrukwerk.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.