Kies een soort muts:

Kies een kleur:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een formaat bedrukking:

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Muts bedrukken met logo of tekst

Goed voor de dag komen op je sportclub? Kleed jezelf en je teamgenoten warm aan met een muts met logo van jouw team of sportclub! Ook leuk als cadeautje voor een vriendengroep of als relatiegeschenk. Lekker warm voor de koude dagen!

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Gepersonaliseerde muts borduren

Je hebt bij Flyerzone de keuze uit 3 verschillende modellen mutsen. Onze basic muts, ook wel een beanie muts genoemd, bestaat uit 100% polyacryl en is verkrijgbaar in 6 kleuren. Indien je op zoek bent naar gewoon een goede muts zonder poespas, dan kun je het beste voor onze klassieke muts gaan. De klassieke muts is gemaakt van 100% polyacryl met soft touch. Dit model is te bestellen in 7 kleuren. Naast de basic en de klassieke muts vind je bij Flyerzone ook nog een muts met pompon. Deze hippe pomponmuts is gemaakt van 100% polyacryl en verkrijgbaar in 3 kleuren. Met zoveel keuze zit de perfecte muts er altijd voor je tussen!

Ontwerp aanleveren voor bedrukte muts

Jouw ontwerp wordt op de omslag van de muts geborduurd. Dit geldt voor alle modellen mutsen. Het formaat van het borduurvlak is afhankelijk van het model muts: het borduurvlak van een basic muts is 10 x 5 cm groot, de andere 2 modellen hebben een borduurvlak van 8 x 3 cm.

Voor een muts borduren vragen wij om een vector bestand, opgebouwd uit Pantone C kleuren. Een drukbestand opgebouwd uit RGB of CMYK kleuren kan niet worden gebruikt om mutsen te voorzien van een bedrukking. Om een drukbestand met Pantone C kleuren te kunnen maken, is een grafisch programma nodig. Heb je geen toegang tot een grafisch programma? Neem dan contact met ons op! Onze ontwerp afdeling kijkt graag wat zij voor je kunnen betekenen.

Bestanden aanleveren voor muts met logo

Ga je zelf aan de slag met een ontwerp? Hieronder vind je nog een aantal tips. Zo wordt het opmaken van het ontwerp voor jouw mutsen nog makkelijker!

  • Het is mogelijk om maximaal 12 verschillende PMS kleuren per motief te gebruiken.
  • Wil je wit gebruiken? Zorg ervoor dat wit ook is gedefinieerd als steunkleur en geef deze de naam WHITE.
  • Gebruik voor de kleur zwart de benaming Pantone Neutral Black C.
  • Zet de kleurwaarden van steunkleuren altijd op 100%. Hou er daarnaast rekening mee dat grafische effecten zoals schaduwen, transparanties en kleurverlopen niet geborduurd kunnen worden.
  • Gebruik een minimale lijndikte van 5,5 pt (2 mm) en een tekengrootte van minimaal 10 mm.
  • Converteer tekens naar paden (rondingen).
  • Zorg ervoor dat de spelling van de steunkleuren juist is. Een correcte benaming is bijvoorbeeld: Pantone 359 C.
  • Goed om te weten: ronde grafische elementen kunnen vanwege het weven niet exact worden omgezet.