Contour stickers bestellen

Wil je een keer iets anders dan alleen maar vierkant, rechthoekig of andere standaard vormen? De contour stickers snijden wij in vrijwel iedere denkbare vorm. Zo kun je op een eenvoudige manier zorgen voor uniek drukwerk. Niet alleen qua opdruk, maar dus ook in de vorm. Denk aan een contourvorm rondom je logo, een tekst die rondom is uitgesneden of één van de andere vele opties.Van groot tot klein en voor gebruik binnen tot buiten: bij Flyerzone bestel je het snel, eenvoudig en goedkoop.

Materialen en soorten

Er zijn verschillende soorten contour stickers waar je uit kunt kiezen. Ieder soort geschikt voor een ander soort gebruik. Wij hebben de verschillende opties inclusief de belangrijkste kenmerken hieronder voor je op een rijtje gezet:

Zo lever je je drukbestand voor contour stickers aan

Om te weten in welke vorm je je contour sticker wilt laten snijden, is het belangrijk dat je een contourlijn meeneemt in je ontwerp. Over deze contourlijn zullen wij uiteindelijk gaan snijden. Met programma’s als Adode InDesign of Illustrator kun je de juiste contourlijn maken, die geschikt is om te gebruiken. Wij hebben voor jou een stappenplan gemaakt, zodat jij precies weet wat je moet doen!