Kies een vouwwijze:

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope naamkaartjes drukken

Zorg voor een verpletterende eerste indruk met de naamkaartjes van Flyerzone! Wij drukken ze op standaard 300 of 400 grams mat mc. U kunt ook kiezen voor een exclusiever kaartje van recyclingpapier. Val op en laat de kaartjes op verschillende manieren afwerken. Bent u opzoek naar nog meer zakelijk drukwerk? Kijk dan bij ons briefpapier voor meer zakelijk drukwerk.

ongevouwen visitekaartjesOngevouwen
gevouwen visitekaartjesGevouwen

Naamkaartjes met en zonder vouw

Ben je op zoek naar een standaard naamkaartje waar je makkelijk al je basisgegevens op kwijt kunt? Ga dan voor onze ongevouwen naamkaartjes. Kwaliteit voor weinig, want voor 1.000 stuks betaal je slechts € 19,95! Gebruik onze gevouwen naamkaartjes als je meer informatie wilt weergeven op je kaartje.

Profiteer van pakketvoordeel

Ken je meer mensen die naamkaartjes nodig hebben? Bestel je meerdere ontwerpen in één keer dan krijg je bij Flyerzone korting. Dat kan eenvoudig door eerst aan te geven hoeveel ontwerpen je wilt bestellen. Vervolgens lever je de verschillende bestanden aan, zodat wij deze kunnen drukken. Makkelijk en snel!

Naamkaartjes digitaal of offset drukken

Bij Flyerzone maken we onderscheid tussen 2 verschillende druktechnieken, namelijk digitaal en offset. Tot en met 250 stuks is het vaak voordeliger om je naamkaartjes digitaal te laten drukken. Dit doen we met de beste HP Indigo drukpersen waarvan de kwaliteit nauwelijks met offset te onderscheiden is. Heb je meer dan 250 stuks nodig? In de meeste gevallen ben je dan voordeliger uit met offset drukwerk. Hiervoor hebben we de beste Komori drukpersen staan die 24/7 het mooiste drukwerk produceren.

Ruime keuze aan papiersoorten en afwerkingen

Naamkaartjes kunnen we drukken op verschillende papiersoorten en vaak op de mooiste manieren afwerken. Hieronder zie je de mogelijkheden in een handig overzicht.

Papiersoort Ongevouwen Gevouwen PMS
300/400 grams mat mc
300 grams natuurkarton wit
300 grams recyclingpapier
300 grams metallic
300 grams biotop
400 grams 3D materiaal

Je kunt je naamkaartjes extra laten opvallen en meer bescherming geven door ze te voorzien van een afwerking. We kunnen:

  • met UV lak hoogglans een mega glanseffect creëren.
  • een satijnachtige look creëren met mat laminaat.

Na het drukken en afwerken kunnen we de naamkaartjes nog verder nabewerken. Zo kunnen we:

  • een boorgat aanbrengen, van 3 of 5 mm.
  • rondhoeken, met een radius van 7 mm.