Verzending

Goed verpakt

In stap 3 van het bestelproces worden alle benodigde gegevens m.b.t de verzending ingevuld. Het gaat hier om de volgende gegevens:

  • Bezorgadres. De bestelling kan op een adres naar keuze afgeleverd worden of bij ons worden opgehaald.
  • Factuuradres. Factuuradres gelijk aan bezorgadres of anders? Hier kan het ingevuld worden.
  • Afzenderadres. Afzenderadres gelijk aan factuuradres, neutraal, Flyerzone of anders, aan jou de keuze.

Wanneer we de bestelling overdragen aan de pakketdienst, krijg je hier een bevestiging van via e-mail. Als er is gekozen voor het ontvangen van een sms, zal deze ook verstuurd worden. Flyerzone werkt samen met DHL en UPS. Op de websites van de postpakketdienst kan de bestelling, d.m.v. een track & trace nummer gevolgd worden. Het track & trace nummer staat in de bevestigingsmail en in het account bij mijn bestellingen. Handig om te weten is dat het track & trace nummer meestal in de avond geactiveerd zal worden.

Wij leveren jouw drukwerk standaard op doordeweekse dagen tussen 8.00 en 18.00 uur op het door jou gekozen bezorgadres. Hiervoor kan geen exact tijdstip gekozen worden. Tijdens het bestelproces kan wel gekozen worden voor aflevering vóór 11.00 uur, hiervoor betaal je een kleine meerprijs. In Nederland kan er daarnaast ook gekozen worden voor een levering op zaterdag.

Verdere vragen over de verzending zelf? Dan is het handig om direct contact op te nemen met ons. U kunt ons bellen, mailen, whatsappen of chatten!

Woon je in de buurt van Westerbroek, of lijkt het je gewoon leuk om een keer langs te komen? Kom dan je bestelling ophalen bij Flyerzone. Omdat wij alles zelf produceren, kan je tijdens het bestellen altijd kiezen voor het zelf ophalen van de bestelling. Koffie en thee staat voor je klaar. Afhalen kan van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 uur en 18:00 uur.

Dit kunnen niet veel online drukkerijen zeggen, maar bij Flyerzone is de verzending altijd gratis. Dus ook voor grote producten als plaatmateriaal, beurswanden en spanframes. Het gaat hier om verzendingen naar 1 afleveradres in België of Nederland. Drukwerk naar andere landen verzenden kan uiteraard ook, neem dan wel even contact met ons op.

Mail ons

Snel antwoord

Vragen?

Mag altijd

We zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8:00 - 18:00.


03 747 9000
info@flyerzone.be
06 38 32 39 82