Kies een product:

Goedkoop mondkapjes drukken

Als je dan toch een mondkapje gaat dragen, dan kun je er maar beter iets origineels van maken! Leuker dan de standaard wegwerpmondkapjes zijn de mondkapjes van Flyerzone met een mooie of grappige bedrukking. Je kiest eenvoudig een ontwerp die bij jou past uit één van de verschillende ontwerpen. Op zoek naar meer producten voor een veilige (werk)omgeving? Kijk bij ons houd afstand drukwerk.

Let op: bij Flyerzone zijn alleen niet-medische mondkapjes zonder CE-keurmerk te bestellen.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Goedkoop mondmaskers drukken

Tijdens het praten of als je bijvoorbeeld moet hoesten of niezen verspreid je hele kleine speekseldruppeltjes, waarin virusdeeltjes kunnen zitten. Met het dragen van een mondkapje verklein je de kans dat de kleine druppeltjes in contact kunnen komen met mensen om je heen. De druppeltjes worden grotendeels door het mondkapje opgevangen. En zo'n tof bedrukt mondkapje kom je ook nog eens goed voor de dag. Twee vliegen in één klap dus!

Op ongeveer 5 mm van de rand komt een stiklijn. Plaats je dus een logo of een tekst aan de rand, houd dan extra marge aan om te voorkomen dat de stiklijn door je logo of tekst loopt.

Mondkapjes bedrukken

Onze mondkapjes worden gemaakt van wit DecoTex GSF dat voor 100% uit polyester bestaat. De bedrukte mondkapjes kunnen eenvoudig gewassen worden op een temperatuur van maximaal 60 graden en zijn op die manier herbruikbaar. Door het hergebruik zijn de stoffen mondkapjes een stuk duurzamer dan de wegwerpmondkapjes. Ook pas je de koordjes eenvoudig in lengte aan. Zo zorg je dat het mondkapje nooit te los of juist te strak zit.

Informatie mondkapjes

Je kunt de mondkapjes het beste in een afsluitbaar zakje bewaren. Voor zowel de gebruikte als de schone mondkapjes geldt dat je op deze manier minimaal in contact komt met het mondkapje en de kans op een eventuele besmetting minimaal is. Haal je het mondkapje uit het zakje , zorg dan dat je handen goed gewassen zijn. Ook nadat je het mondkapje weer in het zakje hebt gedaan, is het wassen van je handen belangrijk.

  • Dit niet-medisch mondkapje mag niet gebruikt worden door kinderen van 3 jaar of jonger wegens verstikkingsgevaar. Kinderen van 4 t/m 12 jaar worden geadviseerd het mondkapje alleen onder toezicht te dragen.
  • Het dragen van een niet-medisch mondkapje kan een benauwd gevoel geven, zeker in het begin.
  • Let op: het dragen van een mondkapje laat zeker geen zware inspanning toe, bijv. intensief bewegen.
  • Gebruik het niet-medisch mondkapje niet meer als deze beschadigd is (bijv. sluit niet meer aan, is vervormd of versleten).
  • Dit niet-medisch mondkapje is geen medisch hulpmiddel in de zin van Verordening (EU) 2017/745 /Richtlijn 93/42/EEG noch een persoonlijk beschermingsmiddel in de zin van Verordening (EU) 2016/425.

Bedrukte mondkapjes gebruiken

Hieronder vind je een korte instructie hoe je een mondkapje veilig opzet.

  • Was van tevoren je handen minimaal 30 seconden
  • Pak de uiteinden van de lussen van het mondkapje
  • Plaats het mondkapje tegen je mond en trek de lusjes achter je oren
  • Trek het mondkapje goed over je neus en onder je kin
  • Probeer het mondkapje zo min mogelijk aan te raken

Mondkapjes worden gezien als hygiëneproduct en kunnen daarom niet worden geretourneerd.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.