Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope ongevouwen menukaarten drukken

Flyerzone drukt de beste ongevouwen menukaarten. Zowel enkelzijdig als dubbelzijdig gedrukt en verkrijgbaar in vele formaten. Een eigen maat ongevouwen menukaarten? Alles kan bij Flyerzone! Verder kies je uit verschillende afwerkingen. Zie voor een andere variant ook onze gevouwen, staande, in de rug geniete of van spiraalbinding voorziene menukaarten.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Vocht

Ongevouwen menukaarten moeten tegen een stootje kunnen. Komen ze veel in aanraking met vocht? Dan raden we aan om een afwerking met glans folie of mat folie te kiezen. Schoonmaken kan simpelweg met een licht vochtig doekje. Zo zijn ze weer opnieuw te gebruiken nadat er bijvoorbeeld koffie op is gemorst.

Papiersoorten

Kies uit vele papiersoorten. Van 250 grams tot 350 grams, van het populaire 250 grams glans tot recyclingpapier en van gestreken tot ongestreken papier, alles kan!

Er is een groot onderscheid tussen 'gestreken' en 'ongestreken' papier:

  • Gestreken papier voelt glad aan, kan zowel een matte als een glanzende uitstraling hebben en wordt veelal gebruikt voor commercieel drukwerk. Het gestreken papier van Flyerzone is te herkennen aan de letters 'mc' (machine coated) achter het papiersoort.
  • Ongestreken papier voelt ruw aan, je kunt de vezels van het papier voelen. Organisaties die een milieuvriendelijke of natuurlijke uitstraling willen, kiezen vaak voor ongestreken papier. Recyclepapier is bijvoorbeeld een ruwe papiersoort.

Papiersoorten

Zie onderstaand overzicht voor alle papiersoorten waar je uit kunt kiezen:

Gewicht Glans Mat Recycling FSC
250 grams
300 grams
350 grams

Een uitleg van de diverse papiersoorten zie je door op de te klikken, die je bij de papiersoorten ziet. De papiersoort die we gebruiken om onze balie displays te drukken én alle andere papiersoorten van Flyerzone voelen, besnuffelen en uitproberen? Vraag geheel vrijblijvend de gratis drukwerkvoorbeelden aan.

Verder afwerken

Maak je ongevouwen menukaarten nóg specialer met een afwerking. Zo laat je ze enorm glanzen door te kiezen voor glans laminaat. Tijdens het kiezen van een product, kun je vele verschillende afwerkmogelijkheden selecteren. Kies uit de volgende afwerkingen:

  • Glans laminaat aanbrengen, voor een grote glans
  • Voorzien van 2 of 4 boorgaten, met een radius van 5 mm
  • Voorzien van ronde hoeken, met een 7 mm radius, voor een exclusieve uitstraling
  • Bundelen, per 100, 250 500 of 1.000 menukaarten.

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.