Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een vouwwijze:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope gevouwen menukaarten drukken

Flyerzone drukt de beste gevouwen menukaarten. Zowel enkelzijdig als dubbelzijdig gedrukt en verkrijgbaar in vele formaten. Een eigen maat gevouwen menukaarten? Alles kan bij Flyerzone! Verder kies je uit verschillende afwerkingen en vouwwijzes. Zie voor een andere variant ook onze ongevouwen, staande, in de rug geniete of van spiraalbinding voorziene menukaarten.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Vocht

Gevouwen menukaarten moeten tegen een stootje kunnen. Komen ze veel in aanraking met vocht? Dan raden we aan om een afwerking met UV lak of mat folie te kiezen. Schoonmaken kan simpelweg met een licht vochtig doekje. Zo zijn ze weer opnieuw te gebruiken nadat er bijvoorbeeld koffie op is gemorst.

Papiersoorten

Van 4 tot 6-zijdig, van glans tot recyclingpapier en van gestreken tot ongestreken papier. Met menukaarten van Flyerzone kan alles!

Er is een groot onderscheid tussen 'gestreken' en 'ongestreken' papier:

  • Gestreken papier voelt glad aan, kan zowel een matte als een glanzende uitstraling hebben en wordt veelal gebruikt voor commercieel drukwerk. Het gestreken papier van Flyerzone is te herkennen aan de letters 'mc' (machine coated) achter het papiersoort.
  • Ongestreken papier voelt ruw aan, je kunt de vezels van het papier voelen. Organisaties die een milieuvriendelijke of natuurlijke uitstraling willen, kiezen vaak voor ongestreken papier. Recyclepapier is bijvoorbeeld een ruwe papiersoort.

Verschillende formaten en vouwwijzen

Welke formaten kunnen staand of dwars, 4 of 6-zijdig gevouwen worden? Al deze informatie over de formaten en vouwwijzen, staan in het onderstaande overzicht.

Staand Dwars Wikkelvouw Zigzagvouw
4-zijdig
6-zijdig
Enkele vouwEnkele vouw

Enkele vouw

Bij een enkele vouw (4-zijdig) wordt de folder 1 keer in het midden gevouwen. Dit is de meest voorkomende vouw.

WikkelvouwWikkelvouw

Wikkelvouw

Een andere veelgebruikte vouw is de wikkelvouw. De twee buitenste flappen worden hierbij naar binnen gevouwen.

ZigzagvouwZigzagvouw

Zigzagvouw

Een zigzagvouw houdt in dat de flappen in tegengestelde richting worden gevouwen.


Een uitleg van de diverse papiersoorten zie je door op de te klikken, die je bij de papiersoorten ziet. De papiersoort die we gebruiken om gevouwen menukaarten te drukken én alle andere papiersoorten van Flyerzone voelen, besnuffelen en uitproberen? Vraag geheel vrijblijvend de gratis drukwerkvoorbeelden aan.

Belangrijk om te weten: Onze gevouwen menukaarten kunnen plano/gerild (ongevouwen) worden geleverd. Dit wordt gebaseerd op verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld de looprichting van het papier, formaat en oplage. Hierin is op voorhand geen keuze te maken.

Verder afwerken

Maak je ongevouwen menukaarten nóg specialer met een afwerking. Bijvoorbeeld met glans laminaat voor een enorme glans! Kies uit de volgende afwerkingen:

  • Glans laminaat aanbrengen, voor een grote glans
  • Dubbelzijdig mat folieren, voor extra bescherming
  • Bundelen, per 100, 250 500 of 1.000 menukaarten

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.