Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Staand of dwars:

Kies hier of u de pagina's staand of liggend wilt hebben.

Kies een binnenwerk bedrukking:

Kies hier hoe u het binnenwerk wilt laten bedrukken.

Kies een binnenwerk materiaal:

Kies hier het materiaal welke we moeten gebruiken voor het binnenwerk.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een cover materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een cover afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Kies het aantal pagina's :

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope menukaarten met spiraalbinding drukken

Flyerzone drukt de beste menukaarten met spiraalbinding. Zowel enkelzijdig als dubbelzijdig gedrukt en in vele formaten. Een eigen maat menukaarten met spiraalbinding? Alles kan bij Flyerzone! Verder kies je uit verschillende afwerkingen en papiersoorten. Zie voor een andere variant ook onze gevouwen, staande, in de rug geniete of ongevouwen menukaarten.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Vocht

Menukaarten met spiraalbinding moeten tegen een stootje kunnen. Komen ze veel in aanraking met vocht? Dan raden we aan om een afwerking met glans folie of mat folie te kiezen. Schoonmaken kan simpelweg met een licht vochtig doekje. Zo zijn ze weer opnieuw te gebruiken nadat er bijvoorbeeld koffie op is gemorst.

Verschillende wire-o kleuren

Onze menukaarten kun je laten voorzien van een zilveren, zwarte of witte spiraalbinding. Ook kunnen we een transparante cover voorop plaatsen. Na het selecteren van de gewenste specificaties kun je dit als optie aangeven. De menukaarten met spiraalbinding zijn verkrijgbaar met 8 t/m 240 pagina's.

Afwerken van menukaarten met spiraalbinding

Je kunt bij Flyerzone kiezen uit verschillende afwerkingen om je menukaarten met spiraalbinding van te voorzien. De volgende afwerkingen zijn beschikbaar:

  • Afgewerkte cover, glans gefolieerd of mat gefolieerd
  • Met transparante cover
  • Per stuk insealen

Papiersoort

Een uitleg van de diverse papiersoorten zie je door op de te klikken, die je bij de papiersoorten ziet. De papiersoort die we gebruiken om menukaarten met spiraalbinding te drukken én alle andere papiersoorten van Flyerzone voelen, besnuffelen en uitproberen? Vraag geheel vrijblijvend de gratis drukwerkvoorbeelden aan.

Belangrijk

Belangrijk om te weten bij menukaarten drukken is dat de telling van het aantal pagina's begint bij de cover; dit is pagina 1. De binnenkant van de cover is pagina 2. De binnenkant van de cover aan de achterzijde van de menukaart is de een na laatste pagina. De achterzijde van de cover is de laatste pagina. Bij een menukaart van bijvoorbeeld 40 pagina's heb je dus 36 pagina's binnenwerk.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.