Goedkope geniete menukaarten drukken

Flyerzone drukt de beste in de rug geniete menukaarten. Zowel enkelzijdig als dubbelzijdig gedrukt en in vele formaten. Een eigen maat in de rug geniete menukaarten? Alles kan bij Flyerzone! Verder kies je uit verschillende afwerkingen. Op zoek naar andere varianten? Kijk dan bij onze ongevouwen, staande, gevouwen of van spiraalbinding voorziene menukaarten.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Kleine en grote oplage geniete menukaarten

Heb je 1, 500, 1000 of een ander laag aantal nodig? Kijk dan bij onze kleine oplage brochures, deze oplage maken we met onze digitale HP Indigo drukpersen. Ook hoge aantallen als 500, 20.000 zijn te bestellen bij Flyerzone. Onze offset Heidelberg drukpersen draaien 24/7 om al het offset drukwerk te maken.

Vocht

Geniete menukaarten moeten tegen een stootje kunnen. Komen ze veel in aanraking met vocht? Dan raden we aan om een afwerking met UV lak of mat folie te kiezen. Schoonmaken kan simpelweg met een licht vochtig doekje. Zo zijn ze weer opnieuw te gebruiken nadat er bijvoorbeeld koffie op is gemorst.

Papiersoort

Een uitleg van de diverse papiersoorten zie je door op de te klikken, die je bij de papiersoorten ziet. De papiersoort die we gebruiken om geniete menukaarten te drukken én alle andere papiersoorten van Flyerzone voelen, besnuffelen en uitproberen? Vraag geheel vrijblijvend de gratis drukwerkvoorbeelden aan.

Belangrijk

Belangrijk om te weten bij menukaarten drukken is dat de telling van het aantal pagina's begint bij de cover; dit is pagina 1. De binnenkant van de cover is pagina 2. De binnenkant van de cover aan de achterzijde van de menukaart is de een na laatste pagina. De achterzijde van de cover is de laatste pagina. Bij een menukaart van bijvoorbeeld 40 pagina's heb je dus 36 pagina's binnenwerk.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.