Brochures maken bij Flyerzone

Makkelijk en snel brochures maken

Een brochure maken is een leuk, tijdrovend en spannend proces. Van de opmaak tot het drukken van de brochure aan toe, kwaliteit staat ten alle tijden voorop. Want zeg nu eerlijk, wie wilt er nu geen brochure die iedereen versteld doet staan?

Flyerzone maakt graag deel uit van het proces. Wij drukken alle brochures niet alleen op de hoogst mogelijke kwaliteit, ook profiteer je van onze gratis verzending en persoonlijke service. Daarbij hebben wij recentelijk ons brochure assortiment uitgebreid. Zo bieden wij, naast de bekende standaard brochures, ook brochures aan met diverse afwerkingen.

Flyerzone drukt brochures in vele verscheidene formaten. Zo bieden wij onder andere A4, A5, A6 en vierkante formaten aan. Het A5, A6 en DIN lang formaten zijn ook dwars beschikbaar. Je hebt bij de geniete brochures de keuze uit 8 t/m 60 pagina's, de keuze hierin ligt volledig bij jou. Toch geen brochure nodig? Kijk dan eens bij onze folders.

Brochures maken vanaf 25 stuks

Zijn 250 brochures te veel? Of heb je de brochures binnen enkele werkdagen nodig? Dan kan je bij Flyerzone je brochures bestellen vanaf 1 stuks. De brochures zijn in dubbelzijdig full color of zwart-wit te drukken en zijn binnen 2 werkdagen leverbaar. De brochures hebben we in de rug geniet, met spiraalbinding, met gelijmde rug of losbladig.

Brochures maken in diverse papiersoorten

Brochures drukken doe je op vele verschillende papiersoorten. Van 80 grams t/m 300 grams papier met verschillende afwerkingen. Wil je bijvoorbeeld dat de omslag dikker is dan de tussenliggende vellen? Ook dat is mogelijk. Kies dan bijvoorbeeld voor 100 grams mat mc binnenwerk met een 250 grams cover.

Wacht geen moment en geniet zo snel mogelijk van onze snelle service. De mooiste brochures maken doe je bij Flyerzone!

Andere producten

Bekijk voor meer producten van Flyerzone ook de onderstaande pagina's:

Wacht geen moment en bestel je brochures nu!

Heb zo snel mogelijk je eigen brochures in huis met de beste kwaliteit van België! Bestel je brochures nu bij Flyerzone!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.