Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een bedrukking locatie:

Hier kan gekozen worden uit vele verschillende bedrukking locaties.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Wandkalenders printen: altijd met eigen ontwerp

Jij bepaalt wat wij drukken op je wandkalenders. Zo weet je zeker dat jij unieke jaarplanners hebt, die niemand anders heeft. Tenzij je ze natuurlijk weg gaat geven. Het blijft een klassieker; bedrijven die een eigen kalender drukken als nieuwjaarsgeschenk weggeven. Zo denken jouw klanten en relaties het hele jaar aan jou en je bedrijf bij het zien van de wandkalenders.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Materialen en afwerking

We produceren de wandkalenders op unieke wijze. We maken de jaarplanners op dezelfde wijze als de kaft van onze hardcover boeken of de stevige ordners. Omdat wij de kalenders op dezelfde wijze maken als de harde kaft van een boek of een multomap, weet je zeker dat onze wandkalenders gemaakt zijn om lang mee te gaan. Ze kunnen tegen een stootje.

Bedrukking

De bedrukking zelf is altijd enkelzijdig. Deze wordt naderhand verlijmd met het stevige grijsbord. Je kunt wel kiezen om je wandkalender aan beide kanten te voorzien van een bedrukking. Zo kun je een locatie van je bedrukking kiezen. Wil je alleen één zijde bedrukt hebben, kies je voor voorkant. Beide kanten voorzien van een ontwerp? Kies dan voor de optie voorkant + achterkant.

Boorgaten

Je kan ervoor kiezen om geen boorgat te plaatsen, als je er iets creatievers mee van plan bent dan aan de muur te hangen. Maar de muurplanners zijn uiteindelijk wel voor wand bedoeld. Vandaar dat we de wandkalenders aanbieden met één of twee boorgaten. Zo hang je ze eenvoudig op.

Afwerking

Het grijsbord wordt voorzien van een bedrukking op een papier met een matte uitstraling. Wil je op je wandplanner kunnen schrijven, dan is de optie zonder afwerking de beste keuze. De wandkalender kan ook voorzien worden van een kwaliteitslaminaat. Hetzelfde laminaat als we ook gebruiken voor bijvoorbeeld onze hardcover boeken. Glans of mat, kies de uitstraling die jou of jouw bedrijf het beste vertegenwoordigt.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.