Kies een model tuinbord:

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope tuinbordframes bestellen

Bij Flyerzone is het mogelijk om een tuinbordframe los te bestellen, dat wil zeggen zonder plaat met bedrukking. De frames zijn gemaakt van staal en daardoor niet roestvrij. Hierdoor kan het voorkomen dat je toe bent aan een nieuw frame terwijl het plaatmateriaal dat in het frame bevestigd zit nog mee kan. Omdat het tuinbordframe zonder een bedrukte plaat geleverd wordt heb je het tuinbordframe meestal de volgende werkdag al in huis. Ben je op zoek naar een nieuw tuinbord voor in het frame dat je nog hebt? Kijk dan ook eens bij onze losse tuinborden.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Plaatsen van tuinborden

De tuinborden van Flyerzone bestaan uit 4 onderdelen: bord, bordhouder, tussenstaander en het onderstuk. De tussenstaander en het onderstuk dienen over elkaar heen geschoven te worden waardoor het bord verstelbaar zal zijn van ca. 100 tot 150 cm. Het gewicht van deze tuinborden is ongeveer 5 kg per stuk. De schroeven voor het bevestigen van de bij te bestellen plaat worden gratis met het tuinbordframe meegeleverd. De frame onderdelen zijn gemaakt van staal en daardoor niet roestvrij. Hieronder vind je meer informatie.

Tuinbord formaten

Staand formaat: 48 cm x 65 cm

Liggend formaat: 65 cm x 48 cm

Tuinborden met ronde hoeken

De ronde hoeken in het frame hebben een radius van 48 mm.

Onderdelen

De tussenstaander en het onderstuk moeten overelkaar heengeschoven worden. Afmeting tussenstaander: 90 cm lang, diameter 22 mm. Afmeting onderstuk: 120 cm lang, diameter 16 mm.

Schroeven

Het tuinbordframe wordt altijd geleverd inclusief gratis schroeven voor montage.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.