Kies het soort spanframe:

Kies spandoek afwerking:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een buis dikte:

Hier kan er gekozen worden voor de het soort buis. Op dit moment hebben we alleen 42 mm dikke buizen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope spanframes bedrukken

Vrijstaand voor in een veld, staand voor op een beurs of een hangend spanframe bestellen voor aan de gevel? Wij maken alle soorten en maten spanframes. Bij Flyerzone leveren we de spanframes compleet met bijbehorende spanhaken, kniestukken en andere onderdelen. Handig! Het spandoek zelf is gemaakt van 310 of 510 grams materiaal, de keuze is aan jou. Alle buizen en koppelingen hebben we op voorraad. Hierdoor kunnen we alles maken en altijd snel leveren. Frame binnen 3-4 werkdagen nodig? Alles kan! Zie ook onze losse spanframe doeken en losse spanframe onderdelen.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Hangend spanframe

Dit type frame is het meest bestelde soort spanframe. Dit frame uitermate goed geschikt om op de voorgevel van een gebouw te monteren. Uiteraard meegeleverd met onderdelen als spanhaken, kniestukken en leuningdragers.

Staand spanframe

Door de onderste poten is dit type frame is ook prima als beurswand te gebruiken. Er kan ook gekozen worden voor een vrijstaand frame in V- of U-vorm. Deze twee frames hebben geen poten nodig om te kunnen blijven staan. Uiteraard meegeleverd met onderdelen als: spanhaken, kniestukken en hoekverbindingen.

Verankerd spanframe

Dit zeer uitgebreide frame is gemaakt om in een veld neer te zetten, bijvoorbeeld naast een drukke weg. Uiteraard meegeleverd met onderdelen als spanhaken, kniestukken, doorlopende kruisverbindingen, scharnierstukken en hoekverbindingen.

Materiaal en afwerking

Bisonyl

510 grams scheurvast spandoek

Het materiaal wat het meeste wordt gekozen voor het bedrukken van spandoeken is 510 grams bisonyl. De kleuren van je ontwerp komen prachtig uit op dit sterke geweven materiaal. Bisonyl is vergelijkbaar met zeil, dit materiaal laat geen wind en licht door.

Mesh

310 grams meshdoek

Meshdoek is licht geperforeerd, waardoor de wind er doorheen kan. Hierdoor is dit materiaal goed te gebruiken op plekken waar het veel en hard waait. Hoewel dit doek wind doorlaat, is het niet geschikt om te gebruiken bij stormkracht.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.