Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies het aantal pagina's :

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop losbladig binnenwerk bedrukken

Bij Flyerzone drukken we losbladig binnenwerk voor uw ordners op het beste papier. We produceren alles altijd zelf. Hierdoor is voor jou de prijs lager en de verzendtijd kort. Vandaag een spoedbestelling geplaatst? De pakketbezorging staat vaak al de volgende dag op de stoep. Flyerzone drukt jouw ontwerp op kwalitatief losbladig binnenwerk. Voorzie ze van je bedrijfslogo en kom professioneel voor de dag. Zie ook onze multomappen / ordners.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Ringmechaniek

striplocksluiting

2 of 4 ringen

Bij het bestellen van binnenwerk is het van belang te letten op hoeveel ringen de ordner heeft. Zo bestel je, afhankelijk van welke ordner je hebt, binnenwerk met 2 of 4 boorgaten.

Vele soorten papier

100 grams, 135 grams, 170 grams of zelfs 250 grams papier, bij Flyerzone kan het allemaal. Zowel mat als met glans af te werken.

Belangrijk

Bestel je bijvoorbeeld 20 pagina’s 4/0 full colour enkelzijdig dan worden enkel de eerste 10 pagina’s van je ontwerp gedrukt. Dit komt doordat elk blaadje papier 2 zijdes heeft. En elke zijde, bedrukt of niet, telt als één pagina. In het geval van 4/0 full colour enkelzijdig wordt op een blaadje telkens één pagina van je ontwerp gedrukt, waarna er een lege zijde overblijft. Aangezien de lege zijde óók als een pagina wordt geteld, komt dit neer op 2 pagina’s per blaadje papier.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.