Kies het type textielframe:

Kies een kleur textielframe:

Kies een accessoire:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Textielframe

Een textielframe is een echte blikvanger. Door de luxe en moderne afwerking van het frame komt jouw ontwerp maximaal naar voren. Handig om in te zitten als POS-materiaal, maar ook als decoratie blink het textielframe uit. Doordat het frame uit 2 verschillende onderdelen bestaat, kun je eenvoudig wisselen van zowel frame als doek. Ben je uitgekeken op het zilverkleurige frame? Dan kun je eenvoudig een frame in het zwart bestellen!

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Let op: de losse frames en doeken van Flyerzone zijn met elkaar te combineren - zolang de maat overeenkomt. Voor combineren met andere doeken en/of frames kunnen wij geen garantie geven.

Textielframe op maat

Naast het gemakkelijk verwisselen van het doek heeft een textielframe nog een groot voordeel. Het is op veel verschillende manier in te zetten:

Vrijstaand textielframe

De naam geeft het al een beetje weg, maar dit textielframe staat uit zichzelf. Zonder verdere steunen of ingrepen zet je het neer waar jij wilt - als het maar binnen is. Door de subtiele maar toch stevige poten staat het frame erg stevig. Ideaal voor het inrichten van de beursstand, waar het inrichten vaak toch al een uitdaging is.

Hangend textielframe

Door het relatief lichte gewicht van het textielframe is het ook in te zetten als plafondhanger. Met twee oogjes die aan de bovenzijde van het frame worden bevestigd hang je het gemakkelijk aan het plafond. Houd er wel rekening mee dat hoe groter het frame, des te meer gewicht het plafond ook moet dragen. Zeker bij systeemplafonds is dat gewicht niet oneindig groot.

Textielframe aan de wand

Een optie die niet direct voor de hand ligt, maar zeker niet minder is, is het hangen aan de wand. Door het frame krijgt het doek een luxe en moderne uitstraling, terwijl de opdruk van het doek springt. Een eenvoudig alternatief voor die lege plek aan de muur. En ben je na een tijdje uitgekeken op het doek? Dan vervang je deze gewoon!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.