Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop kleine doorzichtige stickers drukken

De kleine doorzichtige stickers van Flyerzone zijn geschikt voor allerlei doeleinden. Bedruk ze met jouw eigen logo, naam, quote of afbeelding en plak ze waar jij maar wilt! De doorzichtige stickers zijn voorzien van een sterke lijmlaag. Doordat we de stickers bedrukken met water- en weerbestendige inkt zijn onze kleine doorzichtige stickers ook geschikt voor buitengebruik.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Diverse formaten beschikbaar

Flyerzone maakt het bestellen van kleine doorzichtige stickers met logo gemakkelijk door jou de keuze te bieden uit tal van standaard formaten. Op zoek naar een A-formaat? Of toch een vierkante sticker? Kleine ronde stickers? Al deze opties bieden wij standaard aan. Als jouw gewenste formaat er niet tussenstaat, kies je eenvoudig voor de optie eigen maat. Je vult vervolgens jouw eigen eindformaat in en wij snijden jouw doorzichtige sticker op maat! Zie voor grotere afmetingen of eigen contour ook onze groot formaat doorzichtige stickers.

Kleine transparante stickers bestellen

De doorzichtige stickers op klein formaat zijn semi transparant. Dit betekent dat je door de sticker heen kunt kijken, maar dat de doorzichtige sticker niet glashelder transparant is. Belangrijk om te weten is dat Flyerzone geen witte inkt gebruikt bij het drukken van jouw sticker. Alle witte onderdelen in jouw ontwerp worden niet gedrukt en zullen transparant zijn in het eindresultaat.

Onze klein formaat transparante stickers worden los geleverd en zijn niet voorzien van een breekslit op de achterzijde. Ontvang je de stickers liever niet los en zoek je een gemakkelijke manier om de doorzichtige stickers van de backing te verwijderen? Bestel dan onze doorzichtige stickers op rol!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.