Kies een soort vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope groot formaat doorzichtige stickers bestellen

Met grote doorzichtige stickers bedoelen wij stickers die groter zijn dan A3. Voor deze stickers bepaal je helemaal zelf het formaat. Op zoek naar een specifieke soort vorm? Je kunt jouw doorzichtige stickers ook bij ons in een eigen contour bestellen, waarmee je eenvoudig een vorm naar wens door ons kunt laten produceren. Zie voor kleine afmetingen ook onze klein formaat doorzichtige stickers.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Materiaalsoorten doorzichtige stickers

Bij onze grote doorzichtige stickers bieden wij twee verschillende materiaalsoorten aan: onze stickers outdoor transparant en onze quickmount transparante stickers. De stickers outdoor transparant zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. We kunnen onze outdoor transparante stickers voorzien van verschillende afwerkingen. Bestel de stickers bijvoorbeeld met een mooi glans of mat laminaat voor extra bescherming tegen krassen en beschadigingen. Of kies voor de speciale anti-slip laminering en gebruik de doorzichtige sticker als vloersticker. Alles kan!

De quickmount transparante stickers zijn verkrijgbaar in twee varianten: een glanzende en een matte sticker. Het grote voordeel van onze quickmount stickers is dat deze erg gemakkelijk te bevestigen zijn. Het materiaal heeft namelijk kleine gaatjes waardoor luchtbellen kunnen ontsnappen en is herpositioneerbaar tijdens het plakken. Hierdoor wordt het plakken een stuk makkelijker!

Grote transparante stickers op raam

Ben je op zoek naar een grote transparante sticker voor op de winkelruit of voor het raam van jouw bedrijfspand? De doorzichtige stickers van Flyerzone zijn hier uiteraard geschikt voor! Wil je de grote transparante stickers aan de binnenzijde van het raam plakken, maar moet deze aan de buitenkant leesbaar zijn? Je bestelt dan onze outdoor transparante stickers. Bij dit materiaal krijg je namelijk de optie jouw bestand door ons te laten spiegelen. Op deze manier is jouw sticker van de buitenzijde leesbaar. Onze transparante quickmount stickers zijn enkel binnen te gebruiken en alleen van binnen zichtbaar.

Grote sticker doorzichtig bedrukken

De grote doorzichtige stickers zijn semi transparant. Dit betekent dat je door de sticker heen kunt kijken, maar dat de doorzichtige sticker niet glashelder transparant is. Gaat jouw voorkeur uit naar glasheldere doorzichtige stickers? Kijk dan bij onze doorzichtige stickers op rol.

Belangrijk om te weten is dat Flyerzone geen witte inkt gebruikt bij het drukken van jouw sticker. Alle witte onderdelen in jouw ontwerp worden niet gedrukt en zullen transparant zijn in het eindresultaat.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.