Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een rolafwikkeling:

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Voordelig doorzichtige stickers op rol kopen

Heb je veel doorzichtige stickers nodig? Bestel dan de doorzichtige stickers op rol van Flyerzone. Beschikbaar in veel verschillende formaten en vormen. Zoek je ronde doorzichtige stickers op rol, of toch ovale, driehoekige, vierkante of rechthoekige stickers? Het kan allemaal. Liever de kleine doorzichtige stickers los ontvangen? Deze vind je natuurlijk ook bij ons. Bestel ze via onze losse kleine doorzichtige stickers.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Transparante stickers op rol drukken

Wij drukken jouw doorzichtige stickers op rol op helder polypropyleen (pp) folie. Dit PVC-vrije folie is van zichzelf water- en krasbestendig en verkrijgbaar in twee varianten: glanzend en mat. De stickers hebben een sterke lijmlaag en zijn te gebruiken voor ontelbaar veel mogelijkheden. Bedruk de doorzichtige stickers met jouw logo of naam en gebruik ze om bijvoorbeeld productverpakkingen dicht te plakken of als adreslabels.

Houd er rekening mee dat wij de transparante stickers op rol niet bedrukken met witte inkt. Dit betekent dat alle witte delen in jouw ontwerp doorzichtig zullen blijven in het eindresultaat. De inkten zijn op het doorzichtige materiaal niet 100% dekkend en blijven altijd enigszins doorschijnend.

Kerndiameter en rolafwikkelingen

De kerndiameter is de diameter van de kern waarop de stickers worden gewikkeld. Deze is 7,6 cm. De rolafwikkeling is de positie van de sticker ten opzichte van de rol. Er zijn in totaal 4 verschillende mogelijkheden qua rolafwikkeling.

doorzichtige stickers op rol

Optioneel met label dispenser

Stickers op rol kunnen worden besteld met een handige kartonnen dispenser, waar de rol eenvoudig in geplaatst kan worden. Door aan de drager te trekken, komt de sticker automatisch los van de backing.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.