Bierviltjes maken bij Flyerzone

De hoogste kwaliteit bierviltjes van België

Goedkoop bierviltjes maken? Laat de creativiteit de vrije loop! Bedruk ze met je logo of andere huisstijluiting; of voorzie ze van puzzel, Facebook-like-duim of andersoortig speels element. Als huisleverancier van meerdere horecabedrijven is Flyerzone dé drukker voor dit soort speciaaldrukwerk.

Een eigen bierviltje doet het overigens ook altijd goed in een originele en ludieke mailing: een bierviltje in een bedrukte envelop pakt immers meer de aandacht dan standaard briefpapier.

Bij Flyerzone heb je de keuze uit ronde, vierkante en andere formaten bierviltjes. Daarbij kunnen de bierviltjes al vanaf 25 stuks gedrukt worden. Deze digitaal gedrukte biervilten kunnen zowel enkel- als dubbelzijdig bedrukt worden.

Voor ieder wat vilts!

Of gasten de onderzetters nu gebruiken ter bescherming van de tafel, om kunstjes mee uit te halen of voor aantekeningen, met de sfeervolle bierviltjes van Flyerzone zet je altijd de toon.

Andere producten

Bekijk voor meer producten van Flyerzone ook de onderstaande pagina's:

Wacht geen moment en bestel je bierviltjes nu!

Heb zo snel mogelijk je eigen bierviltjes in huis met de beste kwaliteit van België! Bestel je bierviltjes nu bij Flyerzone!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.